Piedalies konkursā un laimē dāvanu karti restorānam International S.V.

 

 

 

 

Jau vairāk kā gadu ik nedēļu tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv sociālajā tīklā Facebook.com organizē jaunu konkursu sadarbībā ar kādu no partneriem. Šonedēļ konkursa balvu - 20,00 Ls vērtu dāvanu karti - piedāvā restorāns International S.V. Konkursa norises laiks ir no 29.06.2012 līdz 06.07.2012.

KAS IR JĀDARA?

Balvas izloze notiks 06.07.2012 plkst. 12:00 starp visiem Facebook.com lietotājiem, kuri izpildīja trīs vienkāršas darbības:

1. Tev ir jābūt tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv sekotājam sociālajā tīklā Facebook.com.
Spied "Man patīk" jeb "Like" pogu zemāk:

2. Publiski dalies ar albumu "Laimē 20,00 Ls dāvanu karti restorānam International S.V."

Klikšķini uz linka www.facebook.com/travelnews.lv, spied uz pogas "Dalīties" ("Share") zem šī albuma. Pārliecinies, ka ir atzīmētas funkcijas "Uz savas sienas" ("On your own wall") un "Public" un tikai tad spied pogu "Share Album".

3. Iesaki interesantāko Travelnews.lv ziņu.

Zem galerijas "Laimē 20,00 Ls dāvanu karti restorānam International S.V." (www.facebook.com/travelnews.lv) ievieto linku uz kādu no Travelnews.lv titullapas (dienas) rakstiem, kurš tev liekas visinteresantākais.


PAR RESTORĀNU INTERNATIONAL S.V.

International SV mēs piedāvājam Jums emocijas, ko rada ideju, mērķu, priekšstatu, novitāšu apvienojums un unikāla attieksme pret katru mūsu viesi, neatkarīgi no tā, vai esat atnācis tikai izdzert tasi kafijas vai ieturēt sātīgu maltīti. Mēs esam neatkarīgi no jebkādiem vietējiem politiskajiem vai nacionālajiem principiem. Mums ir pašiem sava politika, pēc kuras visi klienti un visas nacionalitātes ir vienādi un ko mēs aktīvi cenšamies pierādīt ar savu koncepciju, ēdienkartes un apkalpošanas stilu. Vairāk informācijas interneta vietnē www.internationalsv.lv


IZLASI KONKURSA NOTEIKUMUS:

1. Piedaloties akcijā, tu akceptē, ka piekrīti konkursa noteikumiem.
2. Dalība konkursā ir BEZMAKSAS!
3. Konkursā var piedalīties tikai privātpersona, kura ir sociālā tīkla Facebook.com lietotājs.
4. Balvas izlozē piedalās visi sociālā tīkla Facebook.com lietotāji, kuri līdz konkursa balvas izlozes brīdim izpildīja trīs augstāk aprakstītās darbības.
5. Konkursa uzvarētājs tiks paziņots konkursa noslēgšanas dienā pēc plkst. 12:00 www.facebook.com/travelnews.lv komentāra veidā zem konkursa galerijas.
6. Ar laimētāju sazināsimies uzrunājot caur Facebook.com profilu.
7. Balvas uzvarētājam pēc laimesta ir jāierodas personīgi uz Travelnews.lv biroju (Graudu iela 68, Rīga, LV-1058) vienas nedēļas laikā pēc izlozes.
8. Balvas pasniegšana tiek dokumentēta ar foto. Fotogrāfijas no balvas pasniegšanas tiek publicētas tūrisma ziņu portālā Travelnews.lv, www.facebook.com/travelnews.lv un citos medijos saskaņā ar Travelnews.lv interesēm.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aktīvās tūrisma sezonas atklāšana Jelgavā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
20.aprīlī 12 - 17 ikviens aicināts uz aktīvās tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu Dzīvesziņas un arodu sētā. | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4425981sec.