Piedalies konkursā un laimē dāvanu karti (25 Ls vērtībā) no restorāna Čarlstons

Jau vairāk kā gadu ik nedēļu tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv sociālajā tīklā Facebook.com organizē jaunu konkursu sadarbībā ar kādu no partneriem. Šonedēļ konkursa balvu - 25,00 Ls vērtu dāvanu karti - piedāvā restorāns Čarlstons. Konkursa norises laiks ir no 13.07.2012 līdz 20.07.2012.

KAS IR JĀDARA?

Balvas izloze notiks 20.07.2012 starp visiem Facebook.com lietotājiem, kuri izpildīja trīs vienkāršas darbības:

1.Tev ir jābūt tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv sekotājam sociālajā tīklā Facebook.com.
Spied "Man patīk" jeb "Like" pogu zemāk:

2.Publiski dalies ar albumu "Laimē 25,00 Ls dāvanu karti restorānam Čarlstons"

Klikšķini uz linka www.facebook.com/travelnews.lv, spied uz pogas "Dalīties" ("Share") zem šī albuma. Pārliecinies, ka ir atzīmētas funkcijas "Uz savas sienas" ("On your own wall") un "Public" un tikai tad spied pogu "Share Album".

3.Iesaki interesantāko Travelnews.lv ziņu.

Zem galerijas "Laimē 25,00 Ls dāvanu karti restorānam Čarlstons" ievieto linku uz kādu no Travelnews.lv titullapas (dienas) rakstiem, kurš tev liekas visinteresantākais.


PAR RESTORĀNU ČARLSTONS

Čarlstons ir iecienīts restorāns Rīgas centrā, kur iespējams baudīt Ņujorkas kosmopolītisko atmosfēru, itāļu ģimenes restorāna omulību un franču romantiku mūsdienu latviešu gaumē. Jau vairāk kā 10 gadus rīdzinieki un pilsētas viesi restorānu Čarlstons pazīst kā vietu, kur attiecības starp izcilu ēdienu un augstu viesmīlības kultūru raksturo kaislība. Restorāna internacionālā virtuve un uzrunājošais interjers ir piemērots gan lietišķām biznesa pusdienām, gan īpašas noskaņas radīšanai vakariņām divatā vai slēgtiem pasākumiem.Vairāk informācijas interneta vietnē www.restaurant-riga.com

KONKURSA NOTEIKUMI:

1. Piedaloties akcijā, tu akceptē, ka piekrīti konkursa noteikumiem.
2. Dalība konkursā ir BEZMAKSAS!
3. Konkursā var piedalīties tikai privātpersona, kura ir sociālā tīkla Facebook.com lietotājs.
4. Balvas izlozē piedalās visi sociālā tīkla Facebook.com lietotāji, kuri līdz konkursa balvas izlozes brīdim izpildīja trīs augstāk aprakstītās darbības.
5. Konkursa uzvarētājs tiks paziņots konkursa noslēgšanas dienā pēc plkst. 12:00 www.facebook.com/travelnews.lv komentāra veidā zem konkursa galerijas.
6. Ar laimētāju sazināsimies uzrunājot caur Facebook.com profilu.
7. Balvas uzvarētājam pēc laimesta ir jāierodas personīgi uz Travelnews.lv biroju (Graudu iela 68, Rīga, LV-1058) vienas nedēļas laikā pēc izlozes.
8. Balvas pasniegšana tiek dokumentēta ar foto. Fotogrāfijas no balvas pasniegšanas tiek publicētas tūrisma ziņu portālā Travelnews.lv, www.facebook.com/travelnews.lv un citos medijos saskaņā ar Travelnews.lv interesēm.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Skulptūru stāsti Cēsīs! Cēsu TIC
Piesakies ekskursijai Cēsīs! Izzini skulptūru ceļu no Cēsu vecpilsētas līdz pat Meža kapiem un atpakaļ, tēlnieka Matiasa Jansona pavadībā! | Skatīt vairāk
Latvija 6 EUR
27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.98987103sec.