Frankfurte pie Mainas aicina ciemos! [2]

Frankfurtē pie Mainas satiekas cilvēki no visas pasaules! Lielākoties tas ir dēļ Frankfurtes izvietojuma Eiropas kartē un dēļ starptautiskās lidostas, kas ir viena no lielākajām Eiropā. Frankfurtē pie Mainas notiek ļoti daudz starptautisku izstāžu un konferenču, kā arī lieli mākslas un mūzikas pasākumi

Frankfurte pie Mainas ir vēl arvien tūristiem mazpazīstama pilsēta. Frankfurte ir ļoti kompakta pilsēta, lai gan lepojas ar Vācijas augstākajiem debesskrāpjiem un tādēļ ir iesaukta par "Mainhettenu". Tajā atrodas arī visu lielāko pasaules banku filiāles, tādēļ to dēvē par Vācijas finanšu centru.

Otrais pasaules karš ir iznīcinājis gandrīz visu vēsturisko pilsētas daļu, taču Frankfurtes Rātsnams un laukums (Römer) ir restaurēti un ir kļuvuši par pilsētas apmeklētāko vietu. Turpat pāri Mainas upei gar krastu ir sarindojušies 13 muzeji, tādēļ ne velti šo vietu sauc par Muzeju krastmalu (Museumsufer). Pilsēta ir ļoti zaļa un lielākā daļa apskates vietu ir sasniedzama kājām. Tas protams lauž stereotipu par Frankfurti kā sterilu finanšu metropoli.

Pilsētā strādā un dzīvo ļoti dažādu nāciju cilvēki, tādēļ arī restorāni un krogi pārstāv visas pasaules virtuves. Frankfurtes tradicionālie ābola vīna restorāni atrodas Saksenhausenā (Sachsenhausen) – Mainas upes otrā pusē. Tur šādu krodziņu un tradicionālo restorānu ir ļoti daudz, ēdieni garšīgi un cenas ir ļoti demokrātiskas.

Frankfurtes Tūrisma birojs aicina arī Jūs apmeklēt šo daudzveidīgo pilsētu un piedāvā piedalīties Travelnews Facebook konkursā (šeit) no 2013. gada 22. aprīļa līdz 28. aprīlim. Konkursa noteikumi ir pavisam vienkārši: nosauciet trīs iemeslus, kāpēc gan būtu vērts apmeklēt Frankfurti pie Mainas! Interesantāko ieteikumu autors saņems balvā dāvanu karti no Frankfurtes Tūrisma biroja: 2 naktis diviem cilvēkiem divvietīgā Deluxe istabā vienā no skaistākajām Frankfurtes viesnīcām "Le Meridien Parkhotel Frankfurt", Frankfurt Card, kas dod iespēju lietot pilsētas sabiedrisko transportu bez maksas un sniedz arī atlaides daudzos muzejos, veikalos un restorānos, kā arī pilsētas ekskursiju.

Uz drīzu tikšanos Frankfurtē pie Mainas!


Kontaktinformācija:
Tourismus+Congress GmbH Frankfurt am Main, Kaiserstraße 56,
D - 60329 Frankfurt, Tel.: 069 / 21 23 88 00, Fax 069 / 21 23 78 80,
e-Mail: [email protected]

Vairāk informācijas: www.frankfurt-tourismus.de


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Travelnews.lv redakcija 04/22/2013 16:17 Protams, atbildes ar 3 iemesliem rakstam latviešu valodā un Fb.com/Travelnews.lv komentāros zem bilžu galerijas!

2 Anita 04/22/2013 14:38 Vai atbildes jāsniedz latviešu valodā?

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 23.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.51547384sec.