KONKURSS: Iespēja laimēt 2 ielūgumus uz Baltijas autošosejas čempionāta sezonas noslēgumu

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv aicina piedalīties konkursā un laimēt 2 ielūgumus uz Baltijas autošosejas čempionāta sezonas noslēgumu, kas Rīgā pulcēs Baltijas ātrākos braucējus un jaudīgākās automašīnas, lai sadalītu šī gada čempionu titulus. Kopumā uz starta stāsies vairāk nekā 100 sportisti un 80 automašīnas. Trasē būs karstas cīņas gan par Baltijas, gan Lietuvas un Latvijas čempionu tituliem.

KONKURSA UZVARĒTĀJI IR:

1. Facebook.com - Dace Andrejeva

2. Draugiem.lv - Madara Veisa

3. Twitter.com - Ravita (@RawitaEzerkalne)

APSVEICAM!

Par balvu: Travelnews.lv 2 konkursa uzvarētājiem (vienam Facebook.com sekotājam un vienam Draugiem.lv sekotājam) dāvinās 2 ielūgumus uz autošosejas festivāla Baltijas autošosejas čempionāta sezonas noslēgumu, kas norisināsies no 2015. gada 27. septembrī. Vairāk info: Biķernieku trase

Kas jādara?

Facebook.com lietotājiem

  1. Seko Facebook.com/Travelnews.lv;

  2. Komentārā (zem konkursa ziņojuma sociālajā tīklā) ieraksti atbildi uz jautājumu: Kurā pilsētā notiks Baltijas autošosejas čempionāta sezonas noslēgums?

Draugiem.lv lietotājiem

  1. Seko Draugiem.lv/Travelnews.lv;

  2. Komentārā (zem konkursa ziņojuma sociālajā tīklā) ieraksti atbildi uz jautājumu: Kurā pilsētā notiks Baltijas autošosejas čempionāta sezonas noslēgums?

Konkursa noteikumi:

  1.     Par konkursa dalībnieku var kļūt ikviens, Latvijas iedzīvotājs ar savu privāto Facebook.com vai Draugiem.lv profilu.

  2.     Konkursa norises laiks: 23.09.2015. – 24.09.2015.

  3.     Konkursa uzvarētāji tiks noskaidroti izlozes kārtībā starp visiem Facebook.com un Draugiem.lv lietotājiem, kuri būs pareizi izpildījuši visus konkursa noteikumus.

  4.     Katrā no sociālajiem tīkliem tiks izlozēts viens balvas ieguvējs.

  5.     Konkursa balva tiks izlozēta  24.09.2015. plkst. 16:30.

  6.     Konkursa uzvarētājus paziņos Travelnews.lv portālā šajā rakstā.

  7.     Konkursa uzvarētājiem līdz 25.09.2015 (ieskaitot) plkst 15:00 ir jāsazinās ar Travelnews.lv redakciju, nosūtot ziņojumu (Message) sociālajā tīklā Facebook.com, vai vēstule Draugiem.lv uz Travelnews.lv lapu, norādot savu e-pasta adresi un tālruņa numuru.

  8.     Konkursa uzvarētāji balvas var iegūt līdz 25.09.2015 darba laikā no plkst. 9:00 līdz 17:00, Rīgā, Graudu iela 68, A222.

  9.     Ja uzvarētāji nesazināsies ar Travelnews.lv noteiktajā laikā Travelnews.lv patur tiesības izmantot balvu citam konkursam vai aktivitātēm.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Latvija
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42276716sec.