Daugavpilī notiks 2018. gada aktīvās tūrisma sezonas atklāšanas pasākums

Piektdien, 27. aprīlī, plkst.13.00, Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā (DNMM) pulcēsies tūrisma nozares pārstāvji, lai piedalītos Daugavpils aktīvās tūrisma sezonas atklāšanas pasākumā.

Pasākumā apbalvos konkursa “Daugavpils tūrisma balva 2017” uzvarētus. Šogad  uzvarētāji tiks sumināti 5 nominācijās: “Jaunais tūrisma objekts 2017”,  “Jaunā tūristu mītne 2017”, “Jaunais ēdināšanas uzņēmums 2017”, “Tūristu gids 2017”, “Gada pasākums 2017”, kā arī tiks pasniegta speciālā balva “Gada tūrisma objekts 2017”.

Dalībniekiem būs iespēja uzzināt par dažādām tūrisma nozares aktualitātēm, kas būs noderīgas darbam jaunajā tūrisma sezonā. Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) Tūrisma departamenta direktore Inese Šīrava pastāstīs par LIAA īstenotajām aktivitātēm tūrisma veicināšanai, kā arī sniegs ieskatu tūrisma nozares attīstības galvenajās tendencēs. Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūras direktore Ilona Maksimčika informēs par Daugavpils tūrisma jaunumiem. Daugavpils pilsētas domes Attīstības departaments būs sagatavojis prezentāciju  Daugavpils cietokšņa turpmākās attīstības perspektīvām. Pasākuma apmeklētāji uzzinās par nozīmīgākajiem pasākumiem un norisēm, kas 5. jubilejas gadā ieplānoti Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā.  Savukārt “HoReCa Sadarbence” pārstāves Ruta Priede (viesnīca “Park Hotel Latgola” un Iveta Lobanovska (restorāns “ArtHub”) klātesošos iepazīstinās ar jauno piedāvājumu “Daugavpils restorānu dekādes”. Aģentūras “TAKA” direktors Rolands Gradkovskis sniegs ieskatu Daugavpils novada tūrisma jaunumos. “Skrien Daugavpils” organizators Aigars Strauss stāstīs par “Skrien Daugavpils” pusmaratonu 2018.

Pasākuma dalībniekiem būs iespēja kopā ar gidu apskatīt DNMM ekspozīcijas un izstādes.

Noslēgumā tiks organizēts Sarunu sols “Tūrisma LAVKA”, un savā pieredzē uz sarunu soliņa dalīsies Jānis Sijāts, Alise Plaude (Vidzemes Tūrisma asociācija), Māris Olte (biologs, ceļotājs, raidījumu vadītājs), Arturs Gailītis (idejas „Vakars uz ezera” radītājs).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 05.04.2024 Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.22998214sec.