Daugavpilī ieradušies Bolt elektriskie skrejriteņi

Uzņēmums Bolt turpina paplašināties Latvijas teritorijā un sākot ar 2020. gada 24. jūliju vairāk kā 100 jaunā elektriskā skrejriteņa modeļi ir pieejami arī Daugavpils viesiem un iedzīvotājiem.

Kopā šovasar plānots piedāvāt skrejriteņus iedzīvotājiem vairāk kā 45 pilsētās visā pasaulē.

Lai uzlabotu mobilitāti pilsētā un sniegtu iespēju efektīvi mērot īsas distances, Bolt kļūst par pirmo koplietošanas platformu, kas piedāvā iespēju izmantot koplietošanas elektriskos skrejriteņus tieši Daugavpilī. Jau šobrīd visi braucieni Bolt platformā ir oglekļa emisiju neitrāli, un Bolt jaunais elektriskais skrejritenis ne tikai ļauj virzīties tuvāk Zaļā plāna īstenošanai – samazināt uzņēmuma ekoloģisko nospiedumu, bet tas ir arī izturīgs, viegls un ērti lietojams. Tā īpašais dizains un konstrukcija padara to par visvieglāk labojamo skrejriteni tirgū.

Lai dotos ceļā ar skrejriteni:

1. Lejupielādē Bolt aplikāciju:

2. Spied uz skrejriteņa ikonas (augšējā labajā stūrī)

3. Atrodi sev tuvāko skrejriteni

4. Noskenē QR kodu uz skrejriteņa un dodies ceļā!

Kārlis Ķezberis, Bolt reģionālais vadītājs Latvijā, stāsta: "Mēs esam saņēmuši ļoti pozitīvas atsauksmes no mūsu elektrisko skrejriteņu pakalpojuma lietotājiem Rīgā, tāpēc mēs ar prieku ieviešam šo pakalpojumu arī Daugavpilī kā otrajā lielākajā Latvijas pilsētā. Mēs esam lepni, ka tieši Bolt jaunais, pēc pasūtījuma izgatavotais, skrejriteņa modelis ir nonācis Daugavpilī – tas ir, iespējams, viens no labākajiem tirgus modeļiem, kas izveidots apkopojot mūsu pieredzi skrejriteņu koplietošanā."

Cilvēki, kuriem jau ir Bolt lietotne brauciena izsaukšanai, pēc lietotnes atjaunināšanas savā viedierīcē, redzēs skrejriteņa ikonu. Nospiežot šo ikonu, lietotājs var atvērt skrejriteņu nomas vietni. Cilvēki, kuriem vēl nav Bolt lietotne, to var lejupielādēt Google Play vai Apple Store. Pirms brauciena skrejriteni var atbloķēt, ar tālruni noskenējot QR kodu, kas atrodams uz skrejriteņa. Bolt lietotne atpazīst lietotājus, kas to izmanto pirmo reizi un parāda tiem instrukcijas, kā droši braukt un novietot skrejriteņus. Skrejriteņi tiks izvietoti bieži apmeklētās vietās pilsētas centrā un pēc brauciena tie jānovietot Bolt lietotnes kartē iezīmētajā teritorijā, vēlams velosipēdu novietnes tuvumā vai citā drošā vietā uz ietves, netraucējot pārējiem satiksmes dalībniekiem vai gājējiem.

Daugavpils iedzīvotājiem būs pieejams Bolt jaunais, pēc pasūtījuma izgatavotais, elektriskā skrejriteņa modelis, kas sver vien 17 kg, samazinot tā oglekļa pēdas nospiedumu un padarot to par vieglāko modeli, ko izmanto koplietošanā. Ar vienu akumulatora uzlādi skrejritenis var nobraukt vairāk nekā 40 km un tā maksimālais ātrums ir 25 km/h, taču lietotnē ieviests arī drošības jeb iesācēju režīms, ļaujot lietotājiem ierobežot brauciena maksimālo ātrumu līdz 15 km/h.

Lai pārvietošanās kļūtu vēl izdevīgāka, skrejriteņa atslēgšana un brauciena uzsākšana lietotājiem līdz nedēļas beigām būs bez maksas, taču pēc tam maksa par skrejriteņa atslēgšanu būs vien EUR 0,30. Par pirmajām 5 brauciena minūtēm maksa būs EUR 0,22/min, bet sākot no sestās minūtes cena samazināsies līdz EUR 0,11/min.

2018. gadā Bolt kļuva par pirmo transporta platformu, kur vienā lietotnē apvienoti skrejriteņu un kopbraukšanas pakalpojumi. Elektrisko skrejriteņu nomas pakalpojums sniedz ieguldījumu arī Bolta Zaļā plāna vides programmā, kuras mērķis ir samazināt uzņēmuma ekoloģisko nospiedumu, platformai pievienojot vairāk koplietojamu un elektrisku transportlīdzekļu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.43657303sec.