«Lielais plosts 2021» tiek pārcelts uz nenoteiktu laiku

Vairākus gadus pēc kārtas norisinājās Vislatvijas ūdens tūristu saiets “Lielais plosts”. 2020. gadā Covid-19 pandēmijas dēļ “Lielais plosts”, diemžēl, nenotika, kas sarūgtināja visus aktīvās atpūtas cienītājus. Arī šogad pagaidām nav precīzas informācijas par pasākuma norises datumiem, bet mēs ļoti ceram, ka pasākums šovasar norisināsies.

Vislatvijas ūdens tūristu saiets “Lielais plosts” ir pasākums, kas tiek rīkots, lai popularizētu ūdens tūrismu Latgalē un sekmētu Latvijas iedzīvotāju pievēršanos veselīgam un aktīvam dzīvesveidam, kā arī saliedētu iedzīvotājus un pavadītu brīvo laiku pozitīvā gaisotnē. Pasākumā ik reizi piedalās daudzi aktīvās atpūtas, ūdens tūrisma entuziasti un atbalstītāji gan no dažādām Latvijas vietām, gan pat no dažādām valstīm.

“Lielais plosts” parasti norisinās vai nu pavasara beigās, vai nu vasaras sākumā. Šogad pasākums “Lielais plosts” bija plānots 15.maijā , taču sakarā ar pieņemtajiem noteikumiem par publisko pasākumu īstenošanu nenotika un tiek pārcelts uz nenoteiktu laiku.

Pasākumā “Lielais plosts” tiek piedāvāta lieliska iespēja aktīvi pavadīt brīvdienas, piedaloties aizraujošā laivu braucienā pa Daugavu. Brauciena laikā ikviens dalībnieks var aplūkot gan kultūrvēsturiskos, gan dabas objektus.

Visa pasākuma laikā tika organizētas dažādas aktivitātes saieta dalībniekiem. Piemerām, 2018. gadā bija organizētas Latgales kulinārā mantojuma vakariņas, latgaliešu flešmobs un nakts orientēšanās, kā arī Latgaliešu podu gāšana pie keramiķiem Valda un Olgas Pauliņiem, savukārt 2019. gadā pasākuma dalībniekiem bija lieliska iespēja piedalīties nelielā ekskursijā Piedrujas robežapsardzības nodaļā, kur viņi tika iepazīstināti ar Piedrujas robežapsardzības nodaļas darbību, tās funkcijām un uzdevumiem, kā arī piedalīties nelielā ekskursijā Indricas Romas katoļu baznīcā un nogaršot Latgales kulinārā mantojuma zupu. Aktivitāšu saraksts dalībniekiem bija ļoti plašs, daudzveidīgs un interesants.

Vairākas dienas pēc pasākuma norises dalībnieki dzīvoja ar patīkamām sajūtām un emocijām, kas gūtas, pasākumā piedaloties.

Jāatgādina, ka pasākums “Lielais plosts” nav sacensības, bet gan draudzīgs, pozitīvisma pilns laivu brauciens, kas vieno un rada labvēlīgu atmosfēru.

Pagaidām nav zināms, kad tieši norisināsies Vislatvijas ūdens tūristu saiets “Lielais plosts” šogad, bet mēs ar prieku  dalīsimies ar ziņām par šo pasākumu. Sekojiet līdzi informācijai mūsu mājaslapā visitdaugavpils.lv, kā arī mūsu Facebook lapā Daugavpils novads.Travel.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.37508297sec.