Kamermūzikas koncerts «Ceļojums mūzikā...» Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā

2021. gada 25. septembrī Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā notiks šī gada pirmais kamermūzikas koncerts – “Ceļojums mūzikā...”.

Svinot Daugavpilī dzimušā abstraktā ekspresionisma pamatlicēja Marka Rotko (1903–1970) dzimšanas dienu, Rotko centrs ir sarūpējis dāvanu pilsētniekiem un pilsētas viesiem – šī gada pirmo kamermūzikas koncertu mākslas centra telpās.

Laikā, kad ceļošana ir ierobežota, aicinām mākslas un mūzikas mīļotājus doties skaņām apvītā ceļojumā. Ceļš mūs vedīs pie Melnās jūras krastiem Rumānijā, cauri idilliskajām Ungāru lauku ainavām uz saulaino Itāliju un karstasinīgo Argentīnu. Paviesosimies arī divdesmitā gadsimta Amerikas Savienotajās Valstīs un mūsdienu Lielbritānijā, taču neaizmirsīsim arī par mūsu pašu skaisto zemi – Latviju.

Kamermūzikas koncertā “Ceļojums mūzikā…” uzstāsies flautistes Dārta Stašāne un Viktorija Krilova, vijolnieks Ingus Grīnbergs un pianiste Elīna Bambāne. Programmā: Edgars Varēze – “Density 21.5” solo flautai, Alfredo Kazella – “Siciliāna un Burleska” flautai un kalvierēm, Jēkabs Mediņš – “Rapsodija” flautai un klavierēm, Bēla Bartoks – “Rumāņu dejas” vijolei un klavierēm, Francis Doplers – “Ungāru pastorālā fantāzija” flautai un klavierēm, Jans Klarks – “Maya” 2 flautām un klavierēm un Astors Pjacolla – “Fuga Y Misterio”.

Koncerts notiek Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā sestdien, 25. septembrī, plkst. 18.00. Pasākumā aicinām skatītājus ar derīgiem Covid19 pārslimošanas/ vakcinācijas sertifikātiem. Ieeja pasākumā ir bez maksas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
Latvija no 18 EUR
Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.02.2024 - 20.03.2024 Ar vilcienu uz Gulbeni Gulbenes novada TIC
Kāpiet vilcienā un dodieties uz Vidzemes ziemeļaustrumiem– uz Gulbeni, kur sagaidīs aizrautīgi tūrisma speciālisti un uzņēmēji, ļaujot izbaudīt | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 23.03.2024 Laivošanas sezona sākusies Madonas TIC
Ieplāno brīvdienu izbraucienu ar ģimeni vai draugiem un nobrauc kādu posmu pa upi pie Madonas! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41503501sec.