Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejs aicina skolēnus piedalīties konkursā «Eņģeļu stāsti»

Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejs aicina piedalīties pirmsskolas, sākumskolu un pamatskolu skolēnus radošo darbu konkursā “Eņģeļu stāsti”.

Straujiem soļiem tuvojas gada skaistākie svētki – Ziemassvētki, kad mājās iesoļo meža karaliene egle, piparkūku smarža ieķeras degunā, un katrs lēnām uzsāk dāvanu sarūpēšanu saviem mīļajiem. Mēs, Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejs, ticam, ka šajā laikā mums blakus ir arī savs eņģelis, kurš mūs sargā, maigi aizrāda par sastrādātajiem nedarbiem vai aukstā rītā neuzvilktu cepuri. Tāds eņģelis ir katram no mums, tāpēc aicinām to uzzīmēt uz papīra, audekla vai izveidot no kāda materiāla, nofotografēt un atsūtīt uz e-pastu [email protected], norādot savu vārdu, uzvārdu un vecumu, līdz 5.decembrim, kuri tiks publicēti Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzeja Facebook lapā, kur galerijas apmeklētāji varēs balsot par labāko zīmējumu.

Iesūtītie darbi tiks rādīti digitālā formātā Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzeja piedāvātajā izstādē “Zem eņģeļa spārna”, kura būs skatāma no 7.decembra, bet radošāko darbu autori, kuri būs saņēmuši vislielāko balsojumu skaitu iegūs pārsteiguma balvas.

Esiet radoši un uz tikšanos Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 18.04.2024 Jaunmoku pils aicina uz Putnu dienu Tukuma TIC
Jaunmoku pils aicina skolēnus uz ikgadējo Putnu dienu 18.aprīlī. No pulksten 10:00 dabas izzinātājiem būs iespēja vērot putnus pils parkā, | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.63173103sec.