Pasākumi Daugavpilī Ukrainas atbalstam cīņā par mieru un neatkarību

Paužot solidaritāti ar ukraiņu tautu un apliecinot mūsu atbalstu cīņā ar agresoru par mieru un neatkarību, Daugavpils valstspilsētas pašvaldības iestādes ir sagatavojušas un aicina apmeklēt dažādus pasākumus.

15. februārī plkst. 18.00 Daugavpils Kultūras pilī būs skatāma visu laiku izcilākā baleta pērle – „Žizele” – Harkivas Nacionālā akadēmiskā operas un baleta teātra (Ukraina) izpildījumā. Vienības nams sadarbībā ar labdarības organizāciju Ziedot.lv viesizrādes laikā rīko ziedojumu akciju “Gaismu Ukrainai!”. Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja veikt skaidras naudas ziedojumus Ziedot.lv kastītēs, kā arī ziedot, piezvanot uz ziedojumu tālruni: 9000 6086 (maksa par zvanu 1.42 eiro). Biļetes “Biļešu paradīzes” kasēs, internetā (https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/125459) un Daugavpils Kultūras pils kasē darba dienās no plkst. 16.00 līdz 19.00. Cena 10.00 euro.

No 20. līdz 28. februārim Latgales Centrālajā bibliotēkā un tās filiālēs tiks organizētas literatūras izstādes “Karam atbildēt ar vārdu…”. Izstādē rakstītais vārds veicina sapratni par notiekošo un dod spēku cīnīties par mieru un dzīvību, saglabājot cilvēcisko ikvienā no mums.

Daugavpils valstspilsētas pašvaldības ēkā, Krišjāņa Valdemāra ielā 1, pirmajā stāvā no 22. februāra līdz 13. martam būs apskatāma ukraiņu mākslinieku darbu izstāde no Daugavpils Marka Rotko mākslas centra kolekcijas.

No 23. līdz 26. februārim vakara tumšajās stundās Vienības nams tiks izgaismots Ukrainas karoga krāsās. Savukārt 24. februārī plkst. 16.00 Vienības nama otrā stāva foajē tiks atklāta ukraiņu mākslinieka Ivana Vitjuka (Иван Витюк) izstāde, kura būs apskatāma līdz 31. martam.

No 14. līdz 24. februārim visā Latvijā norisināsies Ukrainas atbalsta nedēļa, kuras ietvaros aicinām ikvienu piedalīties akcijā “Gaismu Ukrainai!” (https://www.ziedot.lv/gaismu-ukrainai-4494).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40855503sec.