Daugavpilī ar rūcošu parādi notiks Latgales motosezonas atklāšanas pasākums

2016. gada 7. maijā, Daugavpils cietoksnī, motokluba "Roads Knights" dibināšanas vietā, jau 16. reizi pulcēsies vairāki desmiti motociklistu, lai pasākuma "RUN NUMBER ONE" ietvaros oficiāli atvērtu motosezonu Latgales reģionā.  

Sākumā, plkst. 10:00, visi motociklisti sapulcēsies Daugavpils cietoksnī, lai pēc neilga laika organizētā kolonnā dotos parādes braucienā pa pilsētas ielām uz kartadromu "Blāzma", kur notiks paši svētki. Līdztekus tradicionālajām skūteru, mopēdu un retromotociklu klasei, tiek plānoti arī  moderno motociklu braucieni ar atsevišķu ieskaiti.

Kartadromā "Blāzma" paredzēta plašā izklaides programma gan pašiem motociklistiem,  gan pasākuma viesiem. Varēs apskatīt dažāda veida divriteņa spēkratus, piedalīties konkursos un nopelnīt balvas, paklausīties mūziku. Speciālās atrakcijas ir paredzētas arī ģimenēm ar bērniem!

Šī gada pasākuma muzikālais viesis ir grupa "Sepa & Asorti" no Lietuvas, bet pasākuma "nagla" ir  "STUNTRIDING" komandas uzstāšanās, kas ietver sevi ekstremālas braukšanas paraugdemonstrējumus.

Vēsturiski Daugavpils pilsēta ir izveidojusies vietā, kur krustojas strarptautiskas nozīmes ceļi. Jau vairākus gadsimtus šeit satiekas dažādi cilvēki ar savu kultūru, reliģiju un interesēm, un satiekoties draudzīgi dzīvo zem viena jumta.  Tā notika arī ar astoņiem vīriem, kuri satikās Daugavpils cietoksnī tālajā 2000. gadā, saskatījās, paspieda rokas un dibināja motoklubu "Roads Knights", kas šobrīd ir plaši pazīstams gan Latvijā gan arī ārpus tās motociklistu klubu un mototehnikas fanu lokā.

Pasākumu ar savu klātbūtni plāno pagodināt motoklubu pārstāvji un motociklisti ne tikai no Latgales reģiona, bet arī no visas Latvijas un kaimiņvalstīm: Igaunijas un Lietuvas.

Pasākumam ir plašs atbalstītāju loks, tostarp, Daugavpils pilsētas dome.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Latvija
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4688139sec.