Kā jautri pavadīt vasaru, nekaitējot budžetam?

Vasara ir mīļākais gadalaiks daudziem cilvēkiem – dienas ir garākas un saulainākas, un vienmēr atrodas kāda nodarbe patīkamai laika pavadīšanai. Vasarā ir tik daudz ko darīt, ka nereti uzspējam paveikt tikai daļu no ieplānotā, un jau atkal klāt ir rudens. Atnākot rudenim, bieži vien konstatējam arī tukšumu makā. Izrādās, vasara ir ne vien jauka, bet arī dārga. Lai, baudot vasaras priekus, rudenī nebūtu jācieš trūkums, ir jākļūst radošiem un jāatrod citi izklaides veidi, kas būtu tik pat jautri, bet nemaksātu tik lielas naudas summas. Turpinājumā varat iepazīties ar idejām, kā jautri pavadīt vasaru, neiztērējot pārlieku daudz naudas. To, kā vēl iespējams ietaupīt naudu, lasiet portālā Credme.lv.

Grillējiet

Gatavošana un ēšana svaigā gaisā var izvērsties par veselu piedzīvojumu. Izmantojiet silto laika apstākļu sniegtās priekšrocības un ikvienu dienas maltīti, sākot ar brokastīm un beidzot ar vakariņām, gatavojiet uz grila un ēdiet turpat laukā. Tas ir veids, kā ne vien apgūt jaunas receptes, bet arī jautri pavadīt laiku, nemaksājot par to cenu, kāda līdzīgiem ēdieniem tiek piemērota restorānos.

Uzturieties laukā

Uzturēšanās laukā katram cilvēkam var izpausties citādi. Jūs varat uzturēties laukā, piemēram, pastaigājoties cilvēkiem pārpildītās ielās, lasīt grāmatu pludmalē, sarīkojot pikniku parkā vai makšķerējot ezerā. Vienalga, vai tā ir velobraukšana, pastaigāšanās, skriešana vai sēdēšana, ir īstais laiks, lai tūlīt pat dotos laukā.

Neņemiet garu atvaļinājumu

Ja nevēlieties, lai jūsu tēriņi vasarā būtu pārlieku lieli, izvēlieties īsāku atvaļinājuma laiku. Jo vairāk brīvā laika, jo vairāk gribas tērēties. Protams, atvaļinājums ir domāts tam, lai atpūstos un izklaidētos, tomēr cilvēku lielākā kļūda ir tā, ka tie atpūtu un izklaidi saista ar lieliem izdevumiem. Lieki piebilst, ka, lai kvalitatīvi atpūstos un izklaidētos, ne vienmēr ir nepieciešami lieli naudas līdzekļi. Atpūtai un izklaidēm iztērētā naudas summa katram cilvēkam būs atšķirīga un atkarīga no tā, kādai atpūtai un izklaidēm konkrētais cilvēks dod priekšroku. Tiem, kas par atpūtu uzskata tikai nedēļu garu ceļojumu pa siltajām zemēm, nāksies patērēties krietni vairāk nekā tiem, kas par itin labu atpūtu uzskata pārgājienu uz tuvējo un vēl neapzināto ezermalu.

Dodieties pārgājienā

Paturpināsim iepriekš iesākto tēmu par pārgājieniem. Tā vietā, lai maksātu lielas naudas summas par lidmašīnas biļetēm un nakšņošanu viesnīcās, dodieties vecajā labajā pārgājienā. Uz galamērķi ir iespējams doties ne vien ar kājām, bet arī ar velosipēdu, motociklu vai pat automašīnu, tomēr tādā gadījumā ceļojuma izmaksas noteikti būs lielākas. Pārgājiens ir iespēja dienu vai divas nemaksāt par dārgām maltītēm vai izklaidēm, kādas, visticamāk, nāktos apmaksāt ārvalstu ceļojuma laikā.

Pērciet biļetes atlaižu laikā

Mūsdienās daudzās vietās, piemēram, muzejos, zoodārzos, kinoteātros u.tml. laiku pa laikam ir iespējams nopirkt biļetes par zemāku cenu nekā parasti. Sekojiet līdzi jums interesējošo vietu piedāvājumiem un pērciet biļetes tad, kad tās ir lētākās. Visbiežāk nav pat jāgaida kādi īpaši piedāvājumi, jo lētākas biļetes ir iespējams iegādāties arī atsevišķām cilvēku grupām, piemēram, bērniem, studentiem, pensionāriem u.tml. Ja piederat pie kādas no šīm vai citām priviliģētajām cilvēku grupām, noteikti izmantojiet iespēju iegūt biļeti par zemāku cenu.

Apmeklējiet bezmaksas festivālus un koncertus

Ikvienā ciemā, pilsētā vai novadā vasaras laikā norisinās dažādi pasākumi, kurus vairumā gadījumu ir iespējams apmeklēt pilnīgi bez maksas. Noskaidrojiet, kur un kad norisinās kāds pasākums, kuru jums būtu iespēja apmeklēt bez maksas, tajā pašā laikā lieliski pavadot savu brīvo laiku.

Ja esat ieinteresēti savu izdevumu samazināšanā un ienākumu palielināšanā, apmeklējiet portālu credme.eu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56883097sec.