Nepieciešama nauda ceļošanai

Lai gan vasara jau ir pagājusi, tas nebūt nenozīmē to, ka Tavi ceļošanas plāni ir beigušies – rudens un ziema ir īstais laiks, kad doties uz kādu no karstajām zemēm, kur tagad vasaras svelme jau ir beigusies, savukārt ziemā slēpošana Slovākijas Tatros vai Austrijas Alpos ir galvenais gada ceļojums lielai daļai aktīvās atpūtas cienītāju. Bet, ko darīt, ja aizgājusī vasara ir atstājusi robu Tavā maciņā? Ceļojumu finansēšanai dažāda veida aizdevumi nav laba doma, jo šādas lietas vajadzētu ieplānot ātrāk un jau laicīgi iekrāt naudu priekš tām, tomēr kā rīkoties gadījumā, ja pēkšņi ieraugi ļoti izdevīgu piedāvājumu ceļojumam, par kuru jau sen sapņoji? Nauda ceļošanai ir iegūstama dažādos veidos, viens no tiem – pārdomāta un rūpīgi izvērtēta aizdevuma paņemšana pie kāda no nebanku kreditoriem.


Kāds būtu labākais risinājums?


Nebanku kreditori šobrīd saviem klientiem piedāvā dažādu veidu aizdevumus, ne tikai visiem zināmos ātros kredītus, kurus nebūtu vēlams izmantot tādu mērķu kā ceļojuma finansēšana īstenošanai to augsto procentu likmju dēļ. Bet, piemēram, patēriņa kredīti vai kredītlīnijas pie nebanku kreditoriem var būt viens no iespējamajiem risinājumiem Tava ceļojuma īstenošanai. 
Patēriņa kredītu šobrīd piedāvā vairāki nebanku kreditori, un to piedāvājumi ir samērā līdzīgi – ir pieejami no 1500 līdz 3000 eiro ar atmaksas termiņu līdz pat 3 gadiem. Ja runā par kāda īpaša ceļojuma finansēšanu, piemēram, medusmēnesis, šāda kredīta paņemšana, ja tas tiek darīts pārdomāti, un apzinoties kredītsaistību apmēru, nebūt nav slikta, jo tam ir šādas priekšrocības:


Fiksēta mēneša maksa;
Ātri un ērti iegūstami līdzekļi;
Viegli plānojami izdevumi.


Kredītlīnija ir otra iespējamā alternatīva, ko piedāvā nebanku kreditori un kas arī var tikt izmantota kā nauda ceļošanai. Šis aizdevums var būt izdevīgs, jo atšķirībā no tradicionālajiem patēriņa kredītiem, par kuriem procentu maksa ir jāmaksā uzreiz, kredītlīnija paredz procentu maksājumus tikai par izmantoto aizdevuma daļu, piemēram, Tu aizņemies 1500 eiro, lai aizbrauktu ceļojumā, par kuru beigās samaksā tikai 1000 eiro. Šādā situācijā kreditoram Tev būs jāsamaksā tikai par izmantotajiem 1000 eiro, savukārt palikušos 500 eiro varēsi izmantot kādam citam mērķim. 
Pavisam nesen nebanku kreditoru vidū parādījās arī tāds pakalpojums kā kredītkarte, kas pēc būtības ir kredītlīnija, kas tiek piešķirta kā atsevišķa norēķinu karte. Šādas kartes izmantošana ceļojumiem var būt vēl izdevīgāka, jo iekļauj tādus bonusus kā veselības un pirkumu apdrošināšanu, kas var būt īpaši noderīga, ja dosies kaut kur tālāk par Eiropas robežām.


Nauda ceļošanai jāplāno laicīgi? 


Ceļojumus vislabāk ir plānot laicīgi, lai varētu iegūt visizdevīgākos piedāvājumus, kā arī uzkrāt līdzekļus, tomēr situācijās, kad nauda ceļošanai ir jāiegūst pēkšņi un lēmums jāpieņem ātri, aizdevumi pie nebanku kreditoriem var būt viens no risinājumiem, kas ļaus Tev izbaudīt ceļojumu par spīti īstermiņa naudas problēmām. Aizņemieties atbildīgi!


SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 05.04.2024 Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Daiļslidošanas sacensības  Valmieras TIC
No 6. līdz 7. aprīlim Valmieras Olimpiskā centra ledus hallē notiks starptautiskas daiļslidošanas sacensības “Wolmar Spring Cup 2024”. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Novatours
,


Rixwell Old Riga Palace Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.23730087sec.