CARGURU – kaut kas vairāk nekā tikai auto noma [1]

Pavisam nesen Rīgā savu darbu uzsāka pirmais Latvijas auto koplietošanas pakalpojums - CARGURU. Lietošanas maksā ir iekļautas pilnīgi visas izmaksas, tostarp degviela, autostāvvieta (ieskaitot Vecrīgu), un apdrošināšana. Visas darbības, tostarp reģistrācija, automobiļa atvēršana un aizvēršana, tiek veiktas, izmantojot mobilo lietotni.

Auto koplietošana jeb "car sharing", ir pasaulē plaši izplatīts un strauju popularitāti ieguvis pakalpojums. Ir vērojama tendence, ka liels cilvēku skaits pēc reģistrācijas "car sharing" sistēmā atsakās no personīgā automobīļa iegādes, vai arī pārdod jau esošo. Atbildi uz jautājumu „kāpēc" varam saņemt, pieslēdzoties CARGURU sistēmai.

Pirmkārt, iespēja ietaupīt — personīgā transporta vietā izmantojot CARGURU, mēnesī var ietaupīt 300 eiro un vairāk! Vairs nevajag tērēt naudu, lai uzturētu personīgo automobili, kas lielāko daļu laika netiek izmantots. Lieotāji iegūst iespēju izmantot transportu efektīvāk, un izdevīgāk ģimenes budžetam.

Otrkārt, komforts un efektivitāte — klientiem nav jāuztraucas par saistībām pret banku, dārgām stāvvietām, degvielu, apdrošināšanu, rindām autoservisā un vienmēr augošajiem nodokļiem. Par to visu parūpēsies CARGURU! Klients lieto automobili tikai tad, kad tas viņam patiešām ir nepieciešams, un maksā tikai par izmantoto laiku.

Treškārt, videi draudzīgs pakalpojums — pamatojoties uz citu valstu pieredzi, katrs "car sharing" sistēmā iesaistītais automobīlis "aizvāc" no ielām līdz pat 35 personīgajiem auto. Rezultātā mazinās kaitīgo izmešu daudzums atmosfērā, atbrīvojas vairāk vietas pilsētā, un ir mazāk sastrēgumu uz ceļiem. Turklāt autoparkā esošie hibrīdautomobiļi padara CARGURU par videi vēl draudzīgāku!

CARGURU idejas autors Vladimirs Reskājs: "Mums ir ļoti svarīga CARGURU kā pakalpojuma ilgtspēja, līdz ar to turpinām rūpīgi analizēt tirgu un klientu vajadzības, lai varētu piedāvāt klientiem ekonomiski izdevīgu, lietošanai ērtu un apkārtējai videi draudzīgu risinājumu. Ņemot vērā to, ka jau šobrīd pieprasījums pēc pakalpojuma ir augsts, tuvākajā laikā plānojam palielināt nomas auto skaitu un pārklāt arvien plašāku Rīgas teritoriju."

Kļūt par CARGURU lietotāju ir ļoti vienkārši! Jālejupielādē mobilā aplikācija App Store vai Google Play. Jāveic reģistrācija, jāsagaida apstiprinājums un jāsāk lietot jebkuru brīvo auto!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Karmens 06/13/2017 17:48 Pats esmu izmēģinājis, likās diezgan OK - jauna mašīna, tikai pie cenas jāpierod.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 05.04.2024 Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.29060197sec.