Apskatiet pasauli, minimāli izmantojot finanšu līdzekļus

Mūsdienu atvērtās pasaules vienkāršā patiesība ir tāda, ka jums nav jābūt bagātiem, lai varētu ceļot lēti. Pat ja jūs šobrīd savā algotajā darbā nenopelnāt pietiekami daudz naudas vai esat parādsaistībās, kas atņem zināmu daļu no jūsu ienākumiem, jums joprojām ir iespējas apskatīt neskaitāmas vietas pasaulē.

Lai uzsāktu šo procesu, jums nav nepieciešams daudz naudas. Tāpēc vēlamies pievērst uzmanību ceļotkārajiem lasītājiem, ka pirms pieteikties aizdevumiem jeb söka lån, kas varētu apmaksāt divu nedēļu atvaļinājumu kādā no jūsu izvēlētajiem galamērķiem, ir vērts apspriest dažādus veidus, kā pasauli ir iespējams apskatīt praktiski bez maksas. Lasiet tālāk, lai iepazītos ar dažādām alternatīvām tradicionālajai ceļojumu plānošanai.

  • Darbs un strādāšana ārzemēs

Nenopelnāt tik, cik kārojas pašreizējā darbā? Kāpēc gan neņemt somu pār pleciem un neiegūt darbu un pieredzi ārzemēs? Darbam ārzemēs ir neskaitāmi daudz iespēju, ja vien jūs neesat pārlieku izvēlīgi, un galu galā tā nebūs jūsu karjera, pa kuras kāpnēm kāpsiet, bet gan drīzāk veids, kā nopelnīt naudu ceļošanai un iepazīt citu tautu paražas. Šeit dažādie darba piedāvājumi ļaus jums nopelnīt pietiekami, lai finansētu nākotnes ceļojumus:

-“Au pair” auklīšu programma,

-Tūrisma ceļvedis / gids,

-Bārmenis vai viesmīlis dažādos, tūristu iecienītos restorānos un bāros,

-Hosteļu vai viesnīcu darbinieks (dažādos amatos),

-Lauksaimnieks (ļoti populārs un labi apmaksāts darbs Austrālijā un Jaunzēlandē)

-Niršanas instruktors (te gan iepriekš būs vajadzīgs nolikt dažus sertifikātus)

-Kruīza kuģa strādnieki (dažādos amatos),

-Kazino darbinieki,

-Sezonas darbinieki slēpošanas kūrortos, slēpošanas instruktori, bērnu pieskatītāji u.c.

Darbs ārzemēs bieži vien tiek noraidīts kā potenciāli labi atalgota iespēja, jo šķiet grūti izplānojams un izdarāms. Tomēr tā tas nav, jums tikai jābūt atvērtiem. Lielākajā daļā no šīm darba vietām nav vajadzīgas padziļinātas zināšanas vai izglītību apliecinoši grādi vai liela darba pieredze. Vai ārzemēs jūs iegūsiet kādu augstu apmaksātu biroja darbu? Nē, visticamāk, ka ne. Taču arī aizdevumi ar zemām procentu likmēm jeb lån till låg ränta jums vairs nebūs aktuāli, jo nopelnītā nauda kopā ar potenciālo dzeramnaudu ļaus jums pat iekrāt. Nemaz nerunājot par iespēju apvienot jūsu ceļojuma rēķinus ar nelieliem darbiņiem katrā no tiem.

  • Mācīt angļu valodu ārzemēs

Ja esat ar angļu valodu uz “Tu”, tad viens no labākajiem (un visai ienesīgiem) veidiem, kā nopelnīt naudu ceļošanai, ir mācīt angļu valodu ārzemēs gan pieaugušajiem, gan bērniem. Ļoti populārs šis pakalpojums ir Āzijas valstīs, Taizemē eiropieši tiek augstu vērtēti savu labo angļu valodas zināšanu dēļ, par ko viņi tiek arī pienācīgi atalgoti. Viss, kas jums nepieciešams, ir spēja brīvi runāt angļu valodā un, iespējams, nolikts TEFL valodas tests (tas būs atkarībā no valsts, kurā jūs plānojat strādājat). Šis amats ir augsti pieprasīts un daudzi Āzijas uzņēmumi pat apmaksās jūsu lidojumu un visus nepieciešamos darba uzsākšanas dokumentus.

  • Apmetieties pa nakti pie vietējiem iedzīvotājiem bez maksas

Tiešsaistē ir pieejami vairāki pakalpojumu sniedzēji, kas savieno ceļotājus ar vietējiem iedzīvotājiem, kuri vēlas pie viņiem palikt bez maksas. Izmantojot šādas vietnes, jums nekad nebūs jāmaksā par izmitināšanu vai viesnīcas pakalpojumiem. Vispopulārākā vietne šādiem nolūkiem ir Couchsurfing.org, šī tīmekļa vietne ne tikai ietaupīs jums lielus līdzekļus, bet ļaus uz eksotisko mītnes valsti paskatīties caur vietējā iedzīvotāja prizmu, kas vienmēr ir interesantāk kā būt vienkāršam tūristam pārbāztā autobusā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12298703sec.