Īpašie ceļojumu piedāvājumi pieejami arī Rīgas centrā

Labākos ceļojumu piedāvājumus šogad varēs saņemt ne tikai izstādes "Balttour 2012" laikā Ķīpsalā, bet arī visi Facebook.com/CWTLatvia sekotāji. 10. un 13. februārī tūrisma aģentūra „Carslon Wagonlit Travel Latvia”, kas atrodas pašā Rīgas centrā – Kr. Barona ielā 7/9, dāvina papildus 25 latu atlaidi virknei aktuālo pavasara un rudens ceļojumu uz Bari, Lofotu salām, Bordo, Sibiu, Seviļu un Reikjavīku, kā arī Sarkanās jūras kruīziem.

Šo iespēju var viegli izmantot ikviens - pasakot īpašo paroli, kas atrodama Facebook.com/CWTLatvia profilā, var iegūt papildus 25 latu atlaidi ceļojumiem, lai dotos izbaudīt pirmo pavasara sauli vai pagarinātu savu vasaru. „Liekas, ka 25 Ls nav daudz, bet ar to pilnīgi pietiek, lai Bordo divatā paēstu skaistas vakariņas restorānā vai apskatītu Seviļas Alkazaras pili.. To visu var izdarīt par 25 latiem, izmantojot īpašo Facebook paroli CWT Latvia profilā”, stāsta Pauls Gusts, CWT Latvia pārstāvis.

„Carlson Wagonlit Travel Latvia” akcija notiks 10. un 13. februārī. Atrodi paroli Facebook.com/CWTLatvia profilā, nāc ciemos uz mājīgo biroju Kr.Barona iela 7/9 un izmanto iespējas iepriecināt sevi un citus! Arī turpmāk, sekojot CWTLatvia Facebook.com, iegūsiet papildus informāciju par ceļojumiem – kā ekonomiskāk ceļot, ko apskatīt. Šeit pat atrodami ekspertu komentāri, foto un ceļojumu apraksti, īpašie piedāvājumi un konkursi - tas viss vienā no Latvijas vecāko ceļojumu kompāniju profiliem sociālajā tīklā Facebook.

Par Carlson Wagonlit Travel:

Carlson Wagonlit Travel ir globāls līderis darījumu ceļojumu un pasākumu rīkošanā.

Kopš 2011.gada uzņēmums Carslon Wagonlit Travel ir pārstāvēts arī Latvijā ar uzņēmumu CWT Latvia (bij. Kaleva Travel). Tas noticis Carlson Wagonlit Travel (CWT) pilnībā iegādājoties Somijas uzņēmuma Kaleva Travel akciju kapitālu, kas piederēja Juuranto-Yhtiötģimenei un Kaleva Travel menedžmentam.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12072492sec.