Airtour: Delfīnu terapija Jūsu bērnam uz Bali salas

REKLĀMRAKSTS:

Gudrākie dzīvnieki pasaulē – "jūras eņģeļi" – delfīni ir slaveni ar savām īpašām spējām. Jūsu īpašajam mazulim tie noteikti patiks, un palīdzēs mācīties, attīstīt valodu, palielināt motorās spējas, mazināt stresu un/vai koncentrēt uzmanību īpašiem uzdevumiem.

Bali sala – ir izcila vieta, kur iziet delfīnu terapiju ar Jūsu bērnu. Blakus idilliskām tumšo smilšu pludmalēm, senajiem Ziemeļu Bali tempļiem un salas pēdējiem neskartajiem džungļiem, viesnīca Melka Excelsior Hotel-Lovina – ir vienīgā viesnīca pasaulē, kurā var peldēt baseinā kopā ar īstiem un speciāli apmācītiem delfīniem!

Delfīnus bērnu terapijā izmanto viņu unikālo dabas spēju dēļ. Zinātniski pierādīts arī, ka bērnam ar delfīniem ir komfortabli ne tikai psiholoģiskā jomā, bet tam ir arī medicīniska nozīme.

airtour

Delfīnu terapijas terapeitiskā efekta pamatā ir labi zināmas ārstnieciskās darbības, pēc saskares ar delfīnu iestājas rezonanses efekti un notiek organismu un sistēmu aktivēšanās.

Pēc speciālistu rekomendācijām, nodarbībām ar delfīniem ir jāvelta vismaz nedēļa, tā kā pāris dienas neko nemainīs – Jūsu bērnam tā būs vien patīkama laika pavadīšana interesantajā atmosfērā. Piekrītiet, vajag vismaz iepazīt baseinu, pierast pie delfīna, kā arī izvēlēties "savu" delfīnu.

Par to, ka Jūsu bērnam izdosies sadraudzēties ar delfīnu, nav jāuztraucas, jo delfīni prot pielāgoties. Tie jebkuru dalībnieku pieņem bez jebkādiem nosacījumiem. Kaut gan sesijas notiek trenera vadībā, bieži var redzēt, ka delfīni paši maina savu izturēšanās veidu un pielāgojas cilvēkiem.

airtour

Delfīni izmanto eholokāciju, lai noteiktu cilvēku fiziskās īpatnības. Viņi paši arī atklāj veidus, kā pielāgoties bērnu psiholoģiskām īpatnībām, un nereti spontāni sāk uzvesties tā, kā nekad nav trenēti, lai ļautu Jūsu bērnam ērtāk sadarboties.

Šajā ceļojumā uz Bali, ko piedāvā Airtour, ir iekļauta arī papildus atpūta un nodarbības Jums un Jūsu bērnam: kruīza brauciens jūrā pie delfīniem, bērnu kluba apmeklēšana, kā arī izjādes ar poniju vai zirgu.

Iepazīstieties ar pilnu Delfīnu terapijas programmu, un sniedziet nenovērtējamu ieguldījumu Jūsu bērna veselībai.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Āzija un salas. Aviobiļešu akcija SKY24.LV
Pērciet līdz 02.05. - Ceļojiet maijā // Tokija, Bali, Bangkoka, Honkonga, Deli, Maurīcija... | Skatīt vairāk
no 709 EUR
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 30.04.2024 TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 30.04.2024 Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46011114sec.