Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv piedāvā prakses vietas

Studentiem tiek piedāvāta prakses vieta birojā (Rīgā, Graudu iela 68, A317) vai arī darbam mājās. Atkarībā no prakses perioda students var izvēlēties prakses darba grafiku. Prakses darbus saskaņojam ar studenta prasmēm, vēlmēm un mūsu vajadzībām.

Mūsu uzņēmumā praksē ir strādājuši studenti no vairākām augstskolām, gan no Latvijas, gan no Krievijas un Vācijas. Mēs priecātos par studentiem, kuriem patīk ceļošanas tēma un interneta vide. Mēs no Jums sagaidām precīzu uzdevumu izpildi, iniciatīvu un lielu atbildības sajūtu, jo mēs kopdarbā pilnveidosim un attīstīsim viens otru.

Kafijas vārītāji un sliņķi nav mūsu sabiedrotie!

PRAKSE REDAKCIJĀ

Prakses laikā students iegūst iemaņas ziņu portāla redakcijas darbā. Prakses galvenie akcenti ir informācijas apstrāde, datu meklēšana, informācijas vienību (raksts, foto, video) veidošana un publicēšana. Tulkošanas darbi. Preses relīžu sagatavošana. Fotografēšana un fotomateriāla apstrāde. Sociālo tīklu izmantošana redakcijas darbā. Interviju veidošana.

PRAKSE MĀRKETINGĀ

Prakses laikā students iegūst iemaņas portāla mārketinga darbā. Prakses galvenie akcenti ir ziņu portāla virzība Latvijas un starptautiskajā tirgū, produkta veidošanas pamatprincipi, web-statistika, datu meklēšana un apstrāde, SWID analīze, mārketinga kampaņu veidošana, pārdošanas veicināšana.

PASTĀVĪGA DARBA IESPĒJAS

Studenti tiek pieņemti praksē vismaz uz 2 mēnešiem. Ja prakses laikā students pierāda savas darba spējas un gūst panākumus darbā, BalticTravelnews.com var piedāvāt patstāvīga darba iespējas uzņēmumā.

KONTAKTI

Pieteikties pa e - pastu [email protected] (+ CV).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Latvija
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.36027217sec.