Vidusskola Anglijā divos gados - kāpēc ne?

Jaunieši no 16 gadu vecuma sevi pieskaita pieaugušajiem, arī Latvijā. Šis ir vecums, kad tiek likti pamati turpmākās dzīves mērķiem, nākotnes karjerai. Kā zināms, mūsdienu dzīves straujajam ritmam līdzi var tikt tikai izglītots un mērķtiecīgs cilvēks, tāpēc aizvien biežāk Latvijas skolēni un viņu vecāki vidusskolas periodu 11. un 12. klasē izvēlas pavadīt un mācīties ārzemēs. Šis solis bieži vien ir pirmais studiju ķēdītē, jo izvēloties mācības Lielbritānijā, kurā var apgūt vidusskolas - A level programmu, rodas pirmais priekšstats par turpmāko studiju izvēli.

Vidējās izglītības programma A-Level ir tradicionālā Anglijas 2-gadīgā vidējās izglītības programma, pēc kuras skolēns var stāties universitātē. Programma ietver sevī intensīvas 3-4 profilējošo priekšmetu mācības. Latvijas studentu populārākie mācību priekšmeti A-level programmā ir  Accounting, Art and Design, Business, Chemistry,  IT and Computing, Law, Math,, Media Studies un citi. Iestājoties A-Level programmā, studentam ir jāizvēlas turpmāko studiju virzienu universitātē, piemēram, ja students universitātē plāno studēt medicīnu, tad A-Level programma sevī ietvers tādus mācību priekšmetus kā matemātika, bioloģija un ķīmija. Studentiem no ārzemēm ir ieteicams izvēlēties tos priekšmetus, kuros viņi jūtas akadēmiski stipri, protams, ņemot vērā arī plānoto mācību virzienu. Programmā var uzņemt Latvijas skolēnus pēc 10. klases (16 gadiem), tādējādi skolēns iegūst vidējo izglītību Lielbritānijā. Programma dod iespēju padziļināti apgūt angļu valodu, studēt profilējošos priekšmetus angļu valodā un sagatavot sevi studijām labākajās Lielbritānijas un citu valstu universitātēs, jo šīs programmas diploms ir atzīts visā pasaulē. Un, protams, programma arī attīsta katru indivīdu, iemācot sadalīt savu laiku, izcelt prioritātes, sajust atbildību par savu turpmāko izvēli.

Savukārt, ja vēlies iegūt ne tikai vidējo izglītību, bet arī profesiju, iesakām izvēlēties vienu no piedāvātajiem profesionālās izglītības kursiem. Populārākās jomas profesionālajai izglītībai ir bizness, IT, māksla, dizains, dabaszinības, inženierija un tehnoloģijas, sports, bet izvēlei piedāvātas vairāk kā 20 jomas. Pēc šīs 2 gadu studiju programmas beigšanas jauniešiem ir iespēja turpināt savas studijas kādā no universitātēm augstākās izglītības iegūšanai vai uzsākt savu darba karjeru.

Latvijas studentiem noteikti svarīgs ir arī fakts, ka līdz 18 gadu vecumam vidējās izglītības iegūšana Lielbritānijā ir BEZ MAKSAS! Iesniedzot dokumentus, ir jāiemaksā reģistrācijas maksa, kuras summa ir no 1200 GBP. Mācību laikā studenti dzīvo vai nu skolas rezidencē, vai angļu viesģimenē. Par dzīvošanu un ēdināšanu ir jāmaksā atsevišķi.

Education Centre Durbe ielūdz skolēnus un viņu vecākus uz informatīvo semināru par vidējās izglītības iegūšanu Lielbritānijā! Seminārā uzzināsiet ne tikai pamatinformāciju par iestāšanos, mācībām, dzīvošanu, bet varēsiet uzdot tieši Jūs interesējošos jautājumus ne tikai mūsu konsultantiem, bet arī Gloucestershire College pārstāvei.

Semināra norises datums: 16.03.2015.

Laiks: 16:30

Vieta: Raiņa bulv. 31-6, Rīga

Vietu skaits ierobežots, tāpēc lūdzam iepriekš reģistrēties rakstot uz [email protected] vai zvanot 67363331


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13157415sec.