EC Durbe aicina uz informatīvu tikšanos par ekskluzīvām nometnēm Amerikā

Katram cilvēkam noteikti ir kāda sirds lieta, bez kuras nevar iedomāties savu dzīvi. Intereses mēdz būt daudz un dažādas, bet gandrīz visas Tu varēsi atrast kādā no FLS nometnēm Amerikā! FLS ir akreditēta skola, kas uzņem studentus no visas pasaules!

Filmu uzņemšana Holivudā? Sērfošana pa Kalifornijas ūdeņiem? Kvalitatīvu bilžu uzņemšana Las Vegasā? Viss ir iespējams! Nometņu uzdevums ir nodrošināt jautru un efektīvu angļu valodas apguvi, tai pašā laikā īstenojot sapņus par labāko vasaru kāda vien ir bijusi!

Kopumā tiek piedāvātas 5 vasaras nometnes, katra no tām nodrošina 18 angļu valodas nodarbības nedēļā, kā arī neaizmirstamu vasaras pieredzi! Ieskatam piedāvājam Tev šādas nometnes:

- Vēlies iemācīties uzņemt elpu aizraujošas bildes? Fotogrāfēšanas nometne papildus angļu valodas nodarbībām paredz 10 fotografēšanas stundas nedēļā. Nometnes laikā jaunieši uzņem bildes tādās iespaidīgās vietās kā Nevadas tuksnesis un Grand Canion.

- Noķer vilni un izjūti adrenalīnu sērfošanas nometnē! 10 sērfošanas nodarbības nedēļā, angļu valodas stundas un daudz jautrības saulainajā Los Andželosā.

- Topošajiem sportistiem FLS Fisher College Bostonā piedāvā basketbola nometni, kura veiksmīgi apvieno angļu valodas apgūšanu ar intensīvajiem treniņiem.

- Gribi uzņemt savu īsfilmu Los Andželosas kinomākslas-režijas nometnē? Jūsu pasniedzēji būs Holivudas profesionāļi. 8 nodarbībās nedēļā jūs apgūsiet scenāriju rakstīšanu, filmēšanu un montāžu, kā arī apmeklēsiet vadošās Holivudas kinostudijas!

 - Aktiermāksla – kļūsti par pasaules kino zvaigzni! 10 nodarbībās nedēļā profesionālu Holivudas pasniedzēju vadībā apgūsiet: improvizāciju, skatuves kustību, darbu ar raksturlomām, dikciju un daudzas citas lietas. Nometnes beigās – atskaites izrāde un DVD par piemiņu.

- Sports, jautrība un brīnumainie dabas skati Piedzīvojumu nometnē Tenesijā – ūdenskritumu un kantri mūzikas štatā. Alu pētniecība, klinšu kāpšanas nodarbības, peldēšana, nakts pārgājieni un daudzas citas aizraujošas nodarbes!

Sapņo atpūsties Amerikā? Radušies jautājumi? Vēlies uzzināt vairāk?

26. martā plkst. 17:00, Raiņa bulvārī 31 – 6, gaidām Tevi uz tikšanos ar FLS skolas pārstāvi, lai saņemtu izsmeļošu informāciju par visām piedāvātajām nometnēm un īpašajiem piedāvājumiem! Reģistrējieties zvanot uz 67225586, vai rakstot uz  [email protected]


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15729094sec.