Kas jāņem vērā, izvēloties valodu nometni bērnam ārzemēs?

Reklāmraksts. Lieliem un straujiem soļiem tuvojas visu gaidītā vasara un kuram bērnam gan negribētos maksimāli izbaudīt šo krāsaino gadalaiku? Protams, to var pavadīt mājās, sēžot uz dīvāna un spaidot telefonu, vai laukos ārpus pilsētas, kur viss bērnam jau liekas garlaicīgs un vienmuļš. Aizraujoši?

Ja atbilde ir nē, tad tas ir tikai loģiski! Viens no labākajiem variantiem, kā padarīt bērna vasaru emocijām bagātu un krāsainu, ir dalība kādā vasaras nometnē, bet, lai vasarā pavadītais laiks būtu arī lietderīgs un pieredzes bagāts, tad var ieteikt braucienu uz valodu nometni ārpus Latvijai.

Katrai nometnei ārzemēs ir sava īpaša "rozīnīte" ar kuru tā piesaista vecāku uzmanību. Tā varētu būt kāda īpaša mācību programma (pēdējos gados ar vien populārākas kļūst intensīvas mācību programmas no 25 līdz pat 40 valodu nodarbībām nedēļā) vai iespēja nodarboties ar jāšanu, tenisu vai futbolu, dažas nometnes vilina ar dabas skatiem, jūru un īpašu klimatu, bet ir nometnes, kuru piedāvātā ekskursiju programma pārsteidz ar savu piesātinātību!

Kā izvēlēties savai atvasei piemērotu vasaras nometni? EC Durbe noteikti iesaka konsultēties ar firmas speciālistu, kurš, ņemot vērā bērna raksturu, ambīcijas, hobijus un intereses, spēs ieteikt optimālāko un interesantāko variantu, lai rezultātā bērns būtu sajūsmā par braucienu, bet vecāki apmierināti par lietderīgi investētu naudu.

Piemēram, ja Jūsu bērns ir noskaņojies rudenī pārsteigt savu angļu valodas skolotāju ar pārliecinošu angļu valodas pielietojumu vai Jūs paši jūtat, ka atvasei steidzami jāuzlabo savas zināšanas šajā priekšmetā, tad noteikti jādod priekšroku intensīvai  mācību programmai ar 30 nodarbībām nedēļā (šādu programmu piedāvā BLC skola Braitonā). Bet iespējams, ka skolnieks nesaprot, kāpēc viņam vispār ir jāmācas angļu valodu, kāda ir no tā jēga un nav gatavs pavadīt ilgu laiku mācību klasē, tad izvērtējiet PGL nometni Osmingtonā, jo šeit dzīvo un atpūšas arī britu jaunieši, bet piedāvātais aktivitāšu un sporta veidu klāsts vienā acumirklī liks  bērnu acīm mirdzēt aiz sajīsmas un izraisīs vēlmi nekavējoties doties uz Angliju, lai tik būtu iespēja izbaudīt nometnes programmu.  Priekšroku Maltai dos tie, kas gribēs bērnam dāvāt garantētu saulainu un siltu laiku, peldēšanos debeszilā jūrā un iespēju iejūsties kūrorta iemītnieka lomā, dzīvojot 4* viesnīcā (bet, protams, maltiešu vieģimenes joprojām vilina ar savu viesmīlību). Bet, ja bērns ir sajūsmā no amerikāņu filmām, kultūras un vēstures, sapņo ieraudzīt Ņujorku, sajust uz savas sejas Niagāras ūdenskrituma šļakstus un doties laiskā pastaigā pa Toronto un Monreālas ielām, tad noteikti jāpošas ceļā uz Ameriku, izvēloties 4 nedēļu garu RLT vasaras programmu.

Iespējams, ka bagātīgajā piedāvājumā jūtaties apjukuši un nezināt, kurš brauciens Jūsu bērnam liktu lēkāt no priekiem. EC Durbe  ielūdz vecākus un viņu bērnus  uz informatīvo semināru par vasaras grupu braucieniem 14. maijā, pulksten 17:00 EC Durbe telpās, Rīgā, Raiņa bulvārī 31 – 6. Sīkāka informācija www.durbe.edu.lv, rakstot uz [email protected] vai zvanot pa tālruni 67225586, 67363331.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15156603sec.