Baltijas Apdrošināšanas Nams: Vasara – atvaļinājumu laiks!

Reklāmraksts. Plānojat, kā pavadīt sen kāroto atvaļinājumu ?

Baltijas Apdrošināšanas Nams iesaka – pozitīvo emociju iespaidā, neaizmirstiet parūpēties arī par savu drošību un veselību ceļojuma laikā - laicīgi nodrošinieties ar atbilstošu ceļojumu apdrošināšanas polisi.

Ja vēlaties iegādāties polisi ar tieši Jums nepieciešamo apdrošināšanas aizsardzību un lieki par to nepārmaksāt, Jums ir jāatbild uz 3 vienkāršiem jautājumiem:

1. Kāds ir mana ceļojuma galamērķis (Eiropa vai kāda tālāka valsts)?

2. Kā es plānoju tur nokļūt (ar lidmašīnu (ar pārsēšanos vai ar tiešo reisu), privāto automašīnu, autobusu vai vilcienu)?

3. Kāda veida atpūta ieplānota (laiskošanās jūras krastā vai aktīva atpūta, kas saistīta ar sporta vai citiem aktīvās atpūtas elementiem)?

Atbildot uz šiem jautājumiem, daudz vieglāk ir iespējams piemeklēt tieši Jūsu braucienam piemērotāko apdrošināšanas polisi.

Ja ir ieplānots apmeklēt kādu no tūrisma firmu piedāvātajiem pludmales kūrortiem, laiskai atpūtai jūras krastā, kur plānojat nokļūt ar tiešo vai čarterreisu, neņemot līdzi lieku bagāžu, tad piemērotākā Jums būs polise, kas segs neparedzētus tēriņus par pirmās neatliekamās medicīniskās palīdzības sniegšanu un apmaksās telefona zvanu izmaksas gadījumos, kad veikti ar apdrošināšanas gadījuma iestāšanos saistīti zvani palīdzības dienestam vai apdrošinātājam. Gadījumos, kad ir gūta smaga trauma vai saslimšana un ir apgrūtināta pārvietošanās, ir svarīgi, lai tiktu segti arī transporta izdevumi nokļūšanai mājās vai ārstniecības iestādē.

Baltijas Apdrošināšanas Nams ceļojumu apdrošināšanas programma "Standarts" sedz visus iepriekš minētos izdevumus un ir piemērota šāda veida braucieniem. Standarta programmā iekļautie pakalpojumi tiek segti bez pašriska, tas nozīmē, ka neparedzētie izdevumi, limita ietvaros, tiks segti pilnībā. Standarta programma ietver arī tāda svarīga dokumenta kā pases apdrošināšanu.

Ja atvaļinājumu plānojat pavadīt aktīvi, nodarbojoties ar kādu no sporta veidiem (t.sk. daivingu), turklāt Jums ir arī savs sporta inventārs, tad izvēloties apdrošināšanas polisi, pie ceļojuma mērķa noteikti norādiet, ka segums ir nepieciešams nodarbojoties ar kādu no šiem sporta veidiem, un izvēlēties polisi, kas paredz arī bagāžas un sporta inventāra apdrošināšanu.

Baltijas Apdrošināšanas Nams iesaka šādiem braucieniem izvēlēties ceļojumu apdrošināšanas programmu "Sudrabs".

Sudraba programma apmaksā ne tikai izdevumus par medicīniskās palīdzības sniegšanu un medicīnas transporta pakalpojumiem, bet paredz arī aizsardzību Jūsu līdzi ņemtajai bagāžai un sporta inventāram (laikā, kad tā ir uzticēta avio pārvadātājam, sabojāšanas, aizkavēšanās vai nozaudēšanas gadījumā). Bagāžas vai sporta inventāra aizkavēšanās gadījumā, Jums ir iespēja iegādāties pirmās nepieciešamības preces, kā arī Jums tiks kompensēti izdevumi, kas radušies saistībā ar sporta inventāra nomu līdz tiks atgūts savs sporta inventārs.

Ja atvaļinājuma galamērķī plānojat nokļūt ar pārsēšanos, izmantojot vairāku aviosabiedrību pakalpojumus, iesakām izvēlēties apdrošināšanas polisi, kas paredz izdevumu kompensāciju avioreisu nesakritības gadījumā (sedzot izdevumus par biļetes pārreģistrāciju vai jaunas biļetes iegādi).

Baltijas Apdrošināšanas Nams iesaka šādiem braucieniem izvēlēties ceļojumu apdrošināšanas programmu "Zelts".

Zelta programma paredz apdrošināšanas aizsardzību pret visiem augstāk aprakstītajiem gadījumiem. Šīs programmas ietvaros var tikt kompensēti izdevumi pat tādos gadījumos, kad apdrošinātai personai negaidīti ir jāpārtrauc atvaļinājums un jāatgriežas mājās tuvinieka smagas saslimšanas vai īpašumam nodarīta kaitējuma dēļ. Zelta programmā ir iekļauts arī Civiltiesiskās apdrošināšanas risks, kas noderēs gadījumos, ja nejauši gadījies nodarīt kaitējumu trešās personas mantai vai veselībai.

Baltijas Apdrošināšanas Nams, sadarbojoties ar palīdzības dienestu Smile Assistance, saviem klientiem sniedz atbalstu jebkurā pasaules valstī, visu diennakti latviešu, krievu un angļu valodā.

Baltijas Apdrošināšanas Nams piedāvā plašu apdrošināto risku segumu – 33 riski – par zemāko cenu tirgū, sākot no EUR 0,57 dienā, minimālā polises prēmija − sākot no EUR 1,14. Ceļojumu apdrošināšanas polisi ar atlaidi varat iegādāties internetā www.ban.lv/privatpersonam/celojumu-apdrosinasana vai Baltijas Apdrošināšanas Nams klientu apkalpošanas centros Rīgā, Liepājā, Kuldīgā, Ogrē, Daugavpilī, Rēzeknē, Valmierā, Cēsīs un Valkā, kā arī tūrisma firmās visā Latvijā!

Ceļojiet droši kopā ar Baltijas Apdrošināšanas Nams!

Par Baltijas Apdrošināšanas Nams AAS:

Baltijas Apdrošināšanas Nams AAS ir 2000.gadā dibināta starptautiska apdrošināšanas sabiedrība, kas sniedz pakalpojumus autotransporta (OCTA, KASKO), īpašumu, civiltiesiskās atbildības, ceļojumu, nelaimes gadījumu, veselības, kravu un kuģu apdrošināšanā, kā arī citus apdrošināšanas pakalpojumus. Vairāk par Baltijas Apdrošināšanas Namu var uzzināt www.ban.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Latvija
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4134841sec.