Kas tiek ārstēts ar fotona daudzfunkcionālo lāzera sistēmu?

VC4 grupas uzņēmums Capital Clinic Riga (CCR) kā viena no retajām klīnikām Latvijā piedāvā jaunu, efektīvu un izmaksu ziņā izdevīgu urīna nesaturēšanas un maksts kanāla atslābuma sindroma ārstēšanu, pielietojot FOTONA daudzfunkcionālo lāzera sistēmu Dynamis SP.
Metode ir piemērota gan pacientēm, kurām slodzes urīna nesaturēšana radusies pēc dzemdībām (īpaši liela augļa dzemdībām (4- 5 kg), vairāku augļu un atkārtotām dzemdībām, traumatiskām dzemdībām), gan pacientēm menopauzes un pēcmenopauzes periodā.
·         Mazinvazīva procedūra- bez griezuma, ablācijas, asiņošanas un šuvēm.
·         Ātra atveseļošanās – pacientes uzreiz pēc procedūras var atgriezties ikdienas darbā.
·         Ātrs rezultāts. Parasti nepieciešamas tikai 2 procedūras. Ja ārsts nozīmē trešo procedūru, tā ir bez maksas.

Inconti Lase ir neinvazīva metode vieglas un vidējas pakāpes slodzes urīna nesaturēšanas novēršanai, bet Intima Lase ir lāzera terapijas metode neinvazīvas fototermālas maksts kanāla tonizēšanai viegla un vidēja maksts atslābuma sindroma gadījumā.

Priekšrocības:

Klīniskie pētījumi* pasaulē atklāj ne tikai to, ka tās ir viegli veicamas, drošas un komfortablas ārstēšanas metodes, bet arī efektīvas ar ļoti augstu pacientu apmierinātības līmeni (97%).

CCR speciālisti (ginekologi un urologi) pirmie Latvijā sāka pielietot šīs ārstēšanas metodes un nu jau pēc gandrīz divu gadu pieredzes viņi apstiprina to ērto pielietojamību gan ārstiem, gan pacientēm, kā arī uzsver metožu labos rezultātus. "Jau pēc pirmās manipulācijas pacientes sajūt atšķirību – urīna nesaturēšana un maksts sausuma sajūta ir mazinājusies vismaz par 70 – 95%. Bieži vien pacientes jautā – vai tiešām nepieciešama arī otra procedūra? To mēs rekomendējam kā obligātu - rezultāta nostiprināšanai. Pacientes, kurām ir bijis maksts kanāla atslābums un noslīdējums, pēc procedūras uzsver dzimumdzīves kvalitātes būtisku uzlabošanos. Taču ar šo procedūru nevaram palīdzēt sievietēm ar 3. un 4. pakāpes maksts noslīdējumiem, tādēļ ir būtiski uzsākt ārstēšanu savlaicīgi, īpaši pēcdzemdību periodā. Vienīgi šobrīd nevaram sniegt atbildi par rezultātu ilgnoturību, jo metode ir salīdzinoši jauna. Taču, ja arī rezultāts pakāpeniski samazināsies, sievietes nenoliedzami ir ieguvējas – katrs gads, kas ir nodzīvots ar augstu dzīves kvalitāti, ir tā vērts. Un procedūras atkārtošana nav ierobežota", saka CCR ginekoloģe Ilona Kampara.

Kopumā CCR kopš lāzera iegādes manipulācijas urīna nesaturēšanas ārstēšanai un maksts kanāla tvirtuma atjaunošanai ir veiktas vairāk nekā 120 pacientēm, un līdz šim nav saņemta neviena negatīva atsauksme. Šobrīd CCR gados vecākajai pacientei ir 72 gadi, un viņa ir ļoti apmierināta ar rezultātu – ir samazinājusies urīna nesaturēšana par 95%, kā arī pazudusi diskomforta sajūta maksts sausuma dēļ.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 20.04.2024 Radi Tukku Magi TALKA TUKUMĀ Tukuma TIC
20. aprīlī aktīvie tukumnieki un viesi aicināti uz Tukku Magi pagalma sakopšanas talku no pulksten 9:00 Pasta ielā 26. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.81159902sec.