Aegean Airlines sniedz pievilcīgas cenas uz dažādiem Grieķijas galamērķiem

Ikvienam iespējams izbaudīt plašo lidojumu klāstu, ko sniedz lidsabiedrība Aegean Airlines. No Rīgas caur Atēnām ir iespējams nokļūt uz 34 dažādiem Grieķijas galamērķiem.

Ikviena Grieķijas sala un iekšzemes galamērķi, kuros ir lidostas, ir kļuvušas ērti sasniedzamas, veicot iekšzemes pārlidojumus. Ir izveidoti īpaši pievilcīgi cenu piedāvājumi, kuros katrs sev atradīs tīkamāko un iekārojamāko galamērķi.

Lidojums no Rīgas caur Atēnām ir ļoti ērts. Lidosta ir ļoti mājīga un jauka. Izmantojot Aegean Airlines sniegtās lidojumu iespējas, ir radīts lielisks veids, kādā ļauts iepazīt gan Atēnas, kurās valda īpaša vēsturiskā gaisotne, un pēc pilsētas iepazīšanas, ikviens var doties uz tālāko Grieķijas iepazīšanas galamērķi, kurā vērojama pilnīgi atšķirīga oriģinalitāte.

Biļešu cenas uz populārākajiem galamērķiem sākot no:

Iraklija – no 250,- Eur

Saloniki – no 220,- Eur

Korfu – no 220,- Eur

Kos – no 340,- Eur

Roda – no 200,- Eur

Mikonos – no 220,- Eur

Santorine – no 250,- Eur

Mitilini – no 410,- Eur

Čania – no 220,- Eur

Aleksandropole – no 210,- Eur

Hija – no 410,- Eur

Joannina – no 210,- Eur

Cenā nav iekļauta papildus bagāža. To var iegādāties 2 stundas pirms izlidošanas www.aegeanair.com portālā par samaksu 30-40 EUR. Ja bagāžu pieteiks lidostā, pakalpojums izmaksās par 10 līdz 20 Eiro dārgāk.

Aegean Airlines pievienojis Rīgu saviem starptautiskajiem galamērķiem un 2016. gada vasarā no 25. jūnija līdz 24. septembrim reizi nedēļā nodrošinās tiešo lidojumu no Rīgas uz Atēnām ar lidmašīnas modeli Airbus A320.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Latvija
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.71317697sec.