Ceļotāju stāstu vakarā aicina uz eksotisko Taizemi

2019. gada 30. oktobrī pulksten 18.30 Valmieras Tūrisma informācijas centrs aicina uz Ceļotāju stāstu vakaru par eksotisko tropu paradīzi Taizemi. Pieredzes stāstos par krāsaino, piedzīvojumiem bagāto nedēļu iecienītajā tūristu galamērķī dalīsies ceļotāja un žurnāliste Andra Briekmane.

Stāstu vakarā dzirdēsiet par iespaidiem un sajūtām, kādas pārņem, peldoties ūdenskritumā līdzās pārdrošām karpām, par rīta peldēm 30 grādus siltajā okeānā Pataijas pludmalē, pārsteidzošo dabu, taizemiešu viesmīlību un eksotisko, šajā zemeslodes pusē neredzēto augļu un ēdienu baudīšanu.

Tāpat būs iespējams uzzināt par Taizemes "peldošajiem" mežiem un dārgakmeņiem raktuvēs, gūt nelielu ieskatu par eksotiskās valsts kultūru un likumu īpatnībām, uzzināt iedzīvotāju viedokli par strauji augošo tūrisma nozari, kā arī klausīties citus piedzīvojumu stāstus.

Dalība Ceļotāju stāstu vakarā ir bez maksas. Tā kā vietu skaits ir ierobežots, interesentus aicina pieteikties laikus, rakstot e-pastu uz [email protected], ierodoties Valmieras Tūrisma informācijas centrā (Rīgas ielā 10) vai zvanot pa tālruni 26332213.

Nākamais stāstu vakars notiks 2019.gada 27.novembrī, kurā dzirdēsiet sērijas "No viena gala līdz otram" turpinājumu par Agneses Kalniņas pārgājienu Izraēlā.  

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.74165106sec.