Noslēdzas Valmieras novada tūrisma akcija «Savējo stāsti»

Sestdien, 13. novembrī, plkst. 11:00 Facebook tiešraidē norisinājās Valmieras novada tūrisma akcijas noslēguma pasākums. Tika noskaidrots galvenās balvas – tūristu klases velosipēda – ieguvējs un citu Valmieras novada uzņēmēju sarūpēto balvu laimētāji.

Sveicam galvenās balvas ieguvēju Mārtiņu Apini no Valmieras! Lai pozitīvām emocijām un jauniem atklājumiem piepildīti turpmākie veloizbraucieni!

Šogad ceļošanas akcijai īpašu nozīmi piešķīra sirsnīgie vietējo iedzīvotāju video stāsti, tādejādi  veicinot  dažādu zināmu un mazāk zināmu vietu iepazīšanu. Caur šiem stāstiem varēja izzināt vietu nozīmi vietējo skatījumā, kas vēsta par piedzīvoto un pārdzīvoto, par smiekliem un asarām, par sirdsdarbu, lepnumu, identitāti, lokālpatriotismu un pārmaiņām laika griežos.

Kopskaitā tūrisma akcijā tika iekļautas 24 dažādas vietas Valmieras novadā. Lai pretendētu uz galveno balvu un citām veicināšanas balvām, noteikumiem atbilda 234 iesniegtie  bukleti. Saņemts ne mazums pateicības vārdu no cilvēkiem, kuriem dalība kopā ar draugiem vai ģimeni sniedza pozitīvas emocijas un jaunus atklājumus par vietām, kuras bez šādas akcijas nebūtu iedomājušies apmeklēt. Visaktīvākie plašā novada apceļošanas dalībnieki šogad bijuši tieši Valmieras novada iedzīvotāji (78%), lai gan netrūka interesentu arī no Smiltenes, Limbažiem, Cēsīm, Siguldas, Salacgrīvas un Rīgas. Kā ik gadu, dalībnieku vidū ir arī ārzemju viesi, kuriem akcija izradījusies lielisks iegansts, lai apceļotu dzimto novadu.

Uzzināt pareizās atbildes uz akcijas jautājumiem iespējams ŠEIT.  

Noslēguma pasākuma ierakstu iespējams noskatīties Visit Valmiera Facebook kontā vai ŠEIT.  

Pateicamies  ikvienam tūrisma akcijas stāstniekam – Irēnai Grencbergai, Sarmītei Kosmanei, Viktorijai Brjuņinai, Dainai Boškinai, Agritai Gruzdiņai, Evijai Naglei, Inārai Blūmai, Vijai Mašnovskai, Aelitai Punkstiņai, Dacei Jurkai, Sandrai Zondakai, Līgai Siliņai, Martai Tīnai Čākurei, Ilzei Leskai, Gunai Ķiberei, Jānim Kalnačam, Ivaram Briedim, Tomam Treimanim, Mārtiņam Gaigalam, Mārcim Bogdanovam, Jānim Grīnbergam, Jānim Dainim un Eduardam Laurim! Uzzinājām daudz stāstu, kuros galvenajā lomā kāda vieta Valmieras novadā un kas tādējādi īpaša stāstniekam.

Paldies par atbalstu balvu fonda izveidē SIA “Aktīvā tūrisma centram EŽI”, restorānam “Akustika”, kafejnīcai “Ahh-meat”, SIA “3D Cimema”, Valmieras Olimpiskajam centram, SIA “Līveni”, saimniecībām “Dozītes” un “Granberry”, šokolādes kārumu ražotnei “RChocolate”, SPA salonam “Līga”, SIA “Naukšēni”, Naukšēnu Vīna darītavai, Ķoņu dzirnavām, Rutai Repsonei, Rimantam Gaidamovičam, Radošā dizaina darbnīcai LIRE, SIA “Atspole” un Zilākalna Kultūrvēstures un apmeklētāju centram.

Uz tikšanos nākamajā tūrisma piedzīvojumā Valmieras novadā!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.24007702sec.