Visit Valmiera Facebook nosvin 10 gadu jubileju

Sociālie mediji neapšaubāmi ir neatņemama 21. gadsimta sastāvdaļa, un Facebook ir viens no lielajiem “milžiem”, ko izmanto arī dažādas organizācijas, kā piemēram, Valmieras novada tūrisma lapa Visit Valmiera, kas šī gada sākumā nosvinējusi 10 gadus ar vairāk nekā 13 tūkstošiem sekotāju. Tam par godu tika organizēts konkurss, aicinot Valmieras novada iedzīvotājus un viesus dalīties savos stāstos par to, kā Valmiera un novads mainījies pēdējā desmitgadē.

Uzrakstītie stāsti aizkustina un parāda to, ka Valmiera un novads ir spēcīgs savās saknēs, tradīcijās un arī tūrisma piedāvājumā kā vietējiem iedzīvotājiem, tā novada viesiem. Cits slavē sakopto pilsētu, ziedu kompozīcijas siltākajos gada mēnešos vai atjaunotās ielas, bet citi atminas vēl senākus laikus un to, kā pilsēta izskatījās toreiz.

Tā kā Visit Valmieras Facebook jubileja sakrīt ar Starptautisko PALDIES dienu, Visit Valmiera komanda vēlējās pateikties vairākiem stāstniekiem, uzdāvinot Valmieras novada tūrisma uzņēmēju dāvanu kartes. Nora, kura dosies ciemos uz Mini Zoo MEŽIŅI raksta: “Valmiera ir manas mājas, mana sirds pilsēta. Te dzimu, augu, skolā gāju. Mēdz teikt - lai, kur tu būtu, ir jāsajūt līdz mielēm sava piederība. Tad mana ir, bija un būs Valmiera! Viss ir savādāk, bet visskaistākās atmiņas ir no vecā, savā laikā universālveikala, kas šobrīd ir pārbūvēts kā t/c VALLETA. Un parks, kurā manā laikā braši slējās Ļeņina statujete. Es mīlu savu pilsētu ar sirdi un dvēseli.” Inese, kura piedzīvojumus meklēs kopā ar piedzīvojumu kompāniju TIMEMACHINE, ir dzimusi un augusi Valmierā, bet šobrīd sirsnīgus sveicienus sūta no Austrijas. Viņasprāt viens no skaistākajiem notikumiem pēdējā desmitgadē ir Valmieras himnas video izveide.

Kristīne, kura balvā ieguva dāvanu karti Naukšēnu vīna darītavā, savu stāstu tikai iesāka, jo martā tam būs turpinājums, kad apritēs tieši 10 gadi, kad Kristīne staigājusi pa Valmieru, uzņemot fotogrāfijas un dokumentējot pilsētu. Gaidām ar nepacietību foto kolāžas, lai ikviens varētu pakavēties atmiņās un vizuāli salīdzināt pārmaiņas. Vaidavas keramikas dāvanu kartes ieguvēja Monta raksta šādi: “Valmierā esmu desmit gadus. Šeit ir manas mājas. Šeit ir mana ģimene. Mani piedzīvojumi. Manas atmiņas. Mani draugi. Mans darbs. Manas emocijas. Mani prieki un manas bēdas. Mani bērni un mani sapņi. Pastaigājoties pa Valmieru, nepamet sajūtas, ka šeit katru reizi viss ir savādāks. Pilsēta aug. Ne pa dienām, bet pa stundām. Pirms desmit gadiem iemīlējos šajā pilsētā.”

Esam patiesi priecīgi saņemt stāstus no cilvēkiem, kuri pavisam nesen kļuvuši par Valmieras novada iedzīvotājiem un jau to iemīļojuši kā savējo. Iveta, kura varēs viesoties šokolādes kārumu ražotnē R CHOCOLATE, raksta: “Nu jau vairāk nekā gadu esmu valmieriete. Oriģināli esmu no Bauskas, taču pēc 10 gadu prombūtnes Apvienotajā Karalistē zināju, ka, ja izlemšu atgriezties Latvijā, tad noteikti uz Valmieru. Valmiera iepatikās tad, kad braucu atvaļinājumos. Iepatikās, ka pilsēta ir sakopta, vasarā īpaši prieks par ziedu apstādījumiem un daudzās pastaigu takas pilsētā ir bonuss! Prieks būt valmierietei!”

Valmieras novada pašvaldības Tūrisma pārvalde pateicas novada iedzīvotājiem par dalīšanos savos stāstos un aicina ikvienu novada iedzīvotāju un pilsētas viesi sekot aktuālajam Visit Valmiera Facebook lapā!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām pieteikties atraktīvajam Lielās piektdienas pārgājienam caur Līgatnes mežiem! Gaidāmi pārsteigumi un atrakcijas! | Skatīt vairāk
3 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42959905sec.