Noslēgusies Valmieras novada tūrisma akcija «konTŪRE»

Sestdien, 12. novembrī, plkst. 10:00 skvērā pie Valmieras Kultūras centra norisinājās Valmieras novada tūrisma akcijas “konTŪRE” noslēgums kopā ar pasākumu vadītāju Uģi Melderi un Valmieras novada Tūrisma pārvaldes vadītāju Tomu Treimani. Tika noskaidrots galvenās balvas – tūrisma klases velosipēda – ieguvējs un citu Valmieras novada uzņēmēju un mājražotāju sarūpēto balvu laimētāji.

Galvenās balvas ieguvējai – Ingai Vīlipai no Valmieras – vēlam brīnišķīgus un pozitīvu emociju gammu pilnus velo izbraucienus ar jauno velosipēdu!

Šīs tūrisma akcijas laikā ar ceļotāju prātiem spēlējās 24 dažādas kontūras, pēc kuru apveida un vietas raksturojošām norādēm vajadzēja atpazīt dažādas Valmieras novada vietas. Tās apmeklējot, bija iespējams rast atbildes uz tūrisma akcijas brošūrā uzdotajiem jautājumiem. Iesniedzot aizpildītos akcijas bukletus, dalībnieki pauduši ne mazums pozitīvu iespaidu par pieredzēto. Visvairāk cilvēkiem paticis, ka ceļojot pa Valmieras novadu, izdevies apmeklēt tādas vietas, kur, iespējams, nekad nebūtu nonākuši. Īpašu atmosfēru radīja arī mainīgās ainavas un skati, kas pavērušies skatam ceļojuma laikā – vakara saules pielietas koku rindas, zirgi ganībās, plašas lauku āres un cildenas koku alejas.   

Kopskaitā tūrisma akcijā tika iekļautas 24 dažādas vietas Valmieras novadā. Lai pretendētu uz galveno balvu, kā arī citām veicināšanas balvām, noteikumiem atbilda 322 iesniegtie bukleti.

Nemainīgi arī šogad visaktīvākie sava novada apceļotāji ir bijuši Valmieras novada iedzīvotāji (77,63 %). Dalībnieku vidū bija ne mazums ceļotāju no citām Vidzemes pilsētām, un jau tradicionāli Valmieras novada apceļošanu akcijas veidā iecīnījuši tālāki ceļotāji no Kurzemes novada, kā arī viesi no ārvalstīm – Vācijas un Itālijas.  

Uzzināt pareizās atbildes uz akcijas jautājumiem iespējams ŠEIT.

Noslēguma pasākuma ierakstu iespējams noskatīties Visit Valmiera Facebook kontā vai ŠEIT.

Pateicamies par atbalstu balvu fonda izveidē Valmieras novada uzņēmējiem - SIA “Aktīvā tūrisma centrs EŽI”, SIA “Meža bite”, zemnieku saimniecībām “Adzelvieši”, “Mazkalnēni”, “Zarupi”, “Puntiņi”, “Kaņepītes”, “Silkalni”, mājražotājām Zitai Petrusevičai un zīmolam “Rada Zita”,  Vitai Ozerinskai, zīmolam “Saules Rasa”, šokolādes kārumu ražotnei “RChocolate” un saldās mākslas studijai “Pērles”.

Uz tikšanos nākamajā tūrisma piedzīvojumā Valmieras novadā!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Karogu brauciens | Tukumā Tukuma TIC
Visi auto entuziasti, pasākumu apmeklētāji un aktīvās atpūtas cienītāji, sarosāmies! Tiekamies Tukumā 12.maijā plkst 12:00 Pauzera pļavā! | Skatīt vairāk
Latvija
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.25135803sec.