Valmieras Kultūras centrā notiks Rēzijas Kalniņas iestudējums «Viņa-Viņš-Viņa?»

10. decembrī plkst. 19.00 Valmieras Kultūras centrā notiks mūzikas un drāmas telpas "OratoriO" izrāde “Viņa-Viņš-Viņa?” - komiska drāma pēc A. R. Gērnija lugas “Silvija” motīviem. Režisore – Rēzija Kalniņa.

Izrādes vēstījums ir par cilvēku spēju sadzirdēt vienam otru. “Mēs. Mēs ejam kopā. Un... nez kāpēc šķiet - katrs savā virzienā. Mēs skatāmies. Neredzam. Mēs klausāmies. Nedzirdam. Mēs gaidām, pieprasām viens no otra, bet vai spējam patiesi sajust? Esam aizmirsuši, kā tas ir - sarunāties. Runāt par būtisko. Bet kas ir patiesi būtisks? Būtisks ir tas brīdis, tas pagrieziena punkts, kad beidzot ieraugām, sadzirdam viens otru, bet galvenais - paši sevi. Kad klēpī ielec Atklāsme - nebaidies būt tu pats/-i! Atveries beznosacījumu mīlestībai, nebaidies no instinktiem un ļauj sev būt! Būt tādam, kāds/-a tu Patiesi esi. Mēs iemācāmies sarunāties bez vārdiem. Just viens otru. Būt sev. Viens otram. Vai spējam cieņpilni pamosties patiesai Dzīvei?”

Horeogrāfe un režisores asistente: Linda Kalniņa

Lomās: Zane Jančevska, Juris Kalniņš, Laura Erdlāne, Andris Morkāns

Biļetes: 12-18 EUR. Ar Valmieras kultūras karti 1 EUR atlaide. Biļetes var iegādāties "Biļešu Paradīze” kasēs un www.bilesuparadize.lv .

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46886802sec.