Rubenes baznīcā skanēs Riharda Saules Ziemassvētku ieskaņas koncerts «Ziemas stāsti»

Uz Ziemassvētku ieskaņas koncertu “Ziemas stāsti” 22. decembrī plkst. 18.00 Rubenes baznīcā aicina Rihards Saule. Koncertā skanēs latviešu komponistu – Zigmara Liepiņa, Mārtiņa Brauna, Raimonda Paula un citu – dziesmu aranžijas, kā arī Riharda Saules oriģinālmūzika.

Katrs skaņdarbs tiek veidots kā stāsts – ar savu prologu jeb ievadtekstu, ļaujot klausītājiem atklāt katras dziesmas vai skaņdarba dziļāko jēgu, kā arī izjust dziesmas vēstījumu caur jaunām emocijām. "Katra dziesma ir stāsts. Es stāstu caur mūziku. Mūzika piepilda dvēseli, tā dziedē un iedvesmo. Mana misija ir runāt ar cilvēkiem, vēstīt viņiem par pasauli, par prieku, par sāpēm, par labā mūžīgo cīņu ar ļauno un to, cik mēs katrs esam nozīmīgs šai pasaulei. Kad es dziedu, mana dvēsele gavilē. Mani fascinē sajūta koncertos, kad sajūtu, ka klausītāji elpo vienā ritmā ar mani, kad mēs dalām vienu un to pašu laiktelpu un emocijas," saka mūziķis Rihards Saule.

Rihards Saule ir talantīgs un harizmātisks mūziķis – dziedātājs, kurš lieliski pārvalda balsi un ģitārspēli. Riharda brīvība komunikācijā uz skatuves atbruņo. Taču viņa balss ir tā, kas liek skriet skudriņām pār muguru, uzbangot emocijām vai tieši pretēji, tā var piepildīt klausītājus ar melanholisku mieru. Mūziķa uzstāšanās ir patiess baudījums mūzikas mīļotājiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Latvija
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.58737397sec.