Piedalies aizraujošās Valmieras novada pilsētspēlēs

Valmieras novadā varam lepoties ar to, ka mums ir 5 pilsētas un katra no tām ir bagāta ar vēstures vērtībām, kultūras tradīcijām, ēdienu un dzērienu receptēm, cilvēkiem un stāstiem. No 20. februāra, kad pasaulē tiek atzīmēta Starptautiskā gidu diena, līdz 11. aprīlim ikvienam - individuāli, ģimenes vai draugu lokā ir iespēja izspēlēt pilsētspēles Mazsalacas, Rūjienas, Sedas, Strenču un Valmieras pilsētās, krāt punktus un saņemt balvas.

Pilsētspēļu sauklis ir “Divi zaķi ar vienu braucienu”, jo spēles laikā ir iespēja iepazīt pilsētu, aktīvi pastaigājoties, un krāt punktus, pildot uzdevumus. Kopumā būs pieejamas 5 spēles, tas būs lielisks piedzīvojums 5 nedēļas nogalēm, skolēnu pavasara brīvlaikam vai Lieldienu brīvdienām. Jārēķinās, ka vienas spēles izspēlēšana      var aizņemt aptuveni 3 stundas un būs jāveic vismaz 2-5km, pārvietojoties ar kājām.

Katra pilsētspēle sevī ietver orientēšanās uzdevumu, - kura laikā jāmeklē punkti pilsētvidē un jāatbild uz jautājumiem, foto uzdevumu, - kurā dalībniekiem jāuzņem dažādi fotoattēli pilsētvidē, video uzdevumu, - kura laikā, skatoties video, ir jārod vārdu skaidrojumi vai jānosaka video temats, jāmeklē trūkstošās sastāvdaļas vietējo ēdienu receptēs un jāatrod un jānofotografē vēsturiskas pilsētu vietas mūsdienās.  

Spēles mērķis ir savākt pēc iespējas vairāk punktu - jo vairāk pilsētspēles tiks izspēlētas un pareizi izpildīti uzdevumi, jo vairāk tiks saņemti punkti. Kopsummā piedaloties visās pilsētspēlēs un izpildot visus uzdevumus pareizi, būs iespēja saņemt 372 punktus. 10 dalībnieki, kuri būs saņēmuši visvairāk punktu, tiks apbalvoti ar Valmieras novadā darinātiem amatnieku un mājražotāju labumiem. Pēc rezultātu apkopošanas 12. aprīļa pēcpusdienā tiks paziņoti TOP 10 dalībnieki ar visvairāk saņemtajiem punktiem, kuri saņems galvenās balvas, bet starp pārējiem atbilžu iesniedzējiem tiks izlozētas vēl 5 pārsteiguma balvas.

Pilsētspēļu uzdevumu lapas vari saņemt Valmieras Tūrisma informācijas centrā un Valmieras Kultūras centra biļešu kasē (Rīgas ielā 10), Mazsalacas muzejā (Parka iela 31), Rūjienas izstāžu namā (Upes iela 7), Sedas bibliotēkā (Skolas laukums 2), Strenču bibliotēkā (Pulkveža Zemitāna iela 5) vai lejupielādēt elektroniskā formātā visit.valmiera.lv. Aizpildītās uzdevumu lapas un uzņemtās fotogrāfijas līdz 11. aprīlim (ieskaitot) sūti uz e-pastu [email protected] vai lietotnes WhatsApp telefona numuru +371 26332213.

Informējam, ka uzņemtie fotoattēli var tikt izmantoti, lai atspoguļotu Valmieras novada pilsētspēļu norisi un lai popularizētu Valmieras novada pilsētas. Informācija par personas datu aizsardzības principiem, atrodama pilsētspēļu nolikumā.

Lejupielādē pilsētspēļu lapas šeit: VALMIERAMAZSALACARŪJIENASTRENČISEDA

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55192304sec.