Valmiera ielūdz uz 740. dzimšanas dienu

Ielūdzu Tevi uz savu 740. dzimšanas dienu 21., 22. un 23. jūlijā!

Galda galā vietu ieņems lielākie stāstnieki, viņi gan vienmēr saka, ka darbi runā. Kad vārdu dod darbiem, viņiem atbilde viena – panākumus svinot ar jauniem izaicinājumiem. Bet skaidrs, ka sakāmais 740 gados sakrājies daudz, pirmais stāsts jau gatavs iznākt no pils mūriem – par to, kā es sākos.

Svētku sajūtai vieglāk – te vienmēr modē zaļais. Tiesa gan, šajā kolekcijā industriālais roku rokā ar mežaini zaļo.

Bet dzīvesprieks jau vairs necenšas prieku savaldīt, viņš uzaicinājis tos, kuri mūzikas viļņos kā zivs ūdenī. Uz galvenās skatuves piektdienas vakarā sagaidīsim grupu “Citi zēni”, Intaru Busuli un “Abonementa orķestri”, savukārt balle būs kopā ar Valmieras puikām – grupu “Džentlmeņu špagats”. Uz “Harmonija brīvdabā” skatuves Dīvaliņa pļavā mani un mūs visus apaļajā jubilejā sveiks grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” un “Audiokvartāls”, kā arī Keitija Bārbale un PRUSAX. Savukārt vakara turpinājums kopā ar dīdžeju Annu Briedi. Sestdien galvenā skatuve dimdēs grupas “Auļi” vadībā, sagaidīsim piedzīvojumu dvēseli NOËP no Igaunijas, par spēcīgu vakara turpinājumu parūpēsies grupa “Līvi”, savukārt vēlāk dzimšanas diena kopā ar dīdžeju All-viss. Savukārt Vecpuišu parkā valdīs īsta zaļumballes noskaņa kopā ar grupām “Sestā jūdze”, “Ziņģes brāļi” un “Zeļļi”.

Jāpiemin, ka gaidāmi labi pārsteigumi. Uz sazināšanos jau drīz, kad atklāšu, ko darīsim, redzēsim, dzirdēsim, uzzināsim, izgaršosim un piedzīvosim svētkos! Medaļa Tev par to, ka Valmiera sirdī!

Skaties arī lapā valmierasvin.lv.

Manu dzimšanas dienu ieskandināsim ar vērienīgāko etnomūzikas notikumu Latvijā – Valmiermuižas etnomūzikas festivāls norisināsies 15. jūlijā Valmiermuižas parkā. Vietējo skanējumu pārstāvēs Jauno Jāņu Orķestris, ziemeļu arhaisko sajūtu veidos norvēģu tumšais folks, Austrumeiropas jaudīgo skanējumu piedāvās ukraiņi, bet karstasinīgus ritmus un sauli atvedīs mūziķi no Itālijas.

Tava Valmiera

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.90848303sec.