Aicinām iepazīt Latvijas austrumu pierobežas noslēpumus!

Vasals, ka namaloj Latgolā!

Droši vien daudzi ir jutuši urdošu ziņkāri, kā atklāt latgaliskā šarma noslēpumu, neizdibināto, neiepazīto, kas spēj apburt un uzrunāt katra dziļākās dvēseles stīgas. Šejienes viesmīlīgie iedzīvotāji aicina ciemos tos, kas grib izzināt šo noslēpumu- nezināmo Latvijas austrumu pierobežu.

11 Latvijas austrumu novadi no Alūksnes līdz Dagdai ir sagatavojuši jaunu piedāvājumu un aicina ikvienam iepazīt  galamērķi -  pierobeža.lv .  Šogad izstrādāti 4 jauni tūrisma maršruti, kas ļauj atklāt vēl nezināmas, kā arī jau pazīstamas un apmeklējuma vērtas vietas Latvijas austrumu pierobežā. No 7. līdz 9. februārim Rīgā Starptautiskajā tūrisma gadatirgū  „Balttour 2014”  Latgales reģiona stendā ceļotājiem būs pieejamas jaunās maršrutu kartes, pēc tam tās varēs ērti lejuplādēt no www.pierobeža.lv, kā arī atrast tūrisma informācijas centros. Jauns maršruts ir sagatavots arī ceļotājiem ārvalstu tūrisma izstādēs, to paredzēts reklamēt Krievijas, Igaunijas,Vācijas, Polijas, Lietuvas, Baltkrievijas un Nīderlandes ceļotājiem.

Ceļojums pa Latvijas un Eiropas Savienības pierobežu noteikti būs neparasts piedzīvojums, jo ik pa brīdim varēsiet sajust tiešo robežas tuvumu! Te valdzinās autentiska vide, burvīga daba, sirsnīgi cilvēki un iespēja redzēt tādas lietas, ko nekur citur neredzēsiet un nepiedzīvosiet, un varēs iegūt praktiskas lietas! Vienīgais noteikums, lai ceļojums būtu patīkams un bez starpgadījumiem- obligāti jāņem līdzi personu apliecinošs dokuments- identifikācijas karte vai pase.

Aicinām uz piedzīvojumu- Ar pasi pa austrumu stigām!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.36980295sec.