15. februāris vēsturē: tūroperators «Coral Travel Latvia» atzīmē dzimšanas dienu

Starptautiskais tūroperators «Coral Travel Latvia» 15. februārī atzīmē dzimšanas dienu, jo 2021.gadā tas tika oficiāli reģistrēts Latvijā.

2024. gada 15. februārī aprit tieši trīs gadi, kopš tūroperators “Coral Travel Latvia” ienāca Latvijas tirgū. Trīs gadi nav daudz, taču noteikti nav maz. Tūroperators šajā laika posmā pārliecinoši ir nostiprinājis savu pozīciju tirgū, stājoties līdzās tirgus spēlētājiem, kas Latvijā  darbojušies jau vairākus gadu desmitus.

“Coral Travel Latvia” vadība ir atradusi īsto ceļu un stratēģiju savu mērķu sasniegšanai, kas galvenokārt balstīta uz B2B sektoru, veidojot pārliecinošu sadarbības partneru loku jeb nostiprinot attiecības ar Latvijas lielākajām, pieredzes bagātākajām, stiprākajām tūrisma aģentūrām.

Galamērķu sortiments ir audzis, bet favorīts ir palicis nemainīgs - Turcija. “Coral Travel”, kā Turcijas tūroperators, ir pārliecinošs līderis ceļojumu pakalpojumu nodrošināšanā šajā valstī. Trīs gadu laikā “Coral Travel Latvia” klienti ir ceļojuši arī uz Ēģipti, Grieķiju, Apvienotajiem Arābu Emirātiem, Tenerifi, Maroku, Melnkalni. Kā arī jāpiemin tūroperatora jaunākais projekts - GDS pakalpojumu sniegšana, kas klientiem sniedz vēl plašākas iespējas,t.i., “Coral Travel” ir IATA operātors un kopā ar “Coral Travel” ir iespējams arī veidot individuālas tūres jebkuros datumos uz vairākiem galamērķiem. Tūristiem šis pakalpojums dos vairāk iespēju visdažādāko sapņu piepildīšanai, bet aģentūrām atvieglos ikdienas darbu.

Ceļogribētāju skaits, kas izvēlas “Coral Travel Latvia”, katru gadu pārliecinoši aug, produkts kļūst aizvien pārdomātāks. Gan uz nākamajiem trim, gan uz nākamajiem 30 gadiem, “Coral Travel Latvia” skatās pozitīvi, skaidri apjaušot savus nākotnes mērķus un veidus to sasniegšanai!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Latvija
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām pieteikties atraktīvajam Lielās piektdienas pārgājienam caur Līgatnes mežiem! Gaidāmi pārsteigumi un atrakcijas! | Skatīt vairāk
3 EUR
Uzņēmumi


Coral Travel Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5503521sec.