Latgales vēstniecībā GORS koncertēs Boriss Grebenšikovs

Sestdien, 15. septembrī, Rēzeknē, Latgales vēstniecībā GORS, pirmo reizi viesosies Boriss Grebenšikovs un rokgrupa “Akvarium”. Koncertā skanēs gan jau labi zināmās grupas dziesmas, gan jaunā programma “Laiks N” (Vremja N).

“Akvarium” un Boriss Grebenšikovs ir skatītāju iemīļoti mākslinieki, kuru viesošanās Latvijā ik gadu ir ļoti gaidīts notikums – beidzot mūziķus būs iespēja dzirdēt arī Rēzeknē. Darbs pie Grebenšikova jaunā albuma “Laiks N” ildzis no 2015. līdz 2018. gadam gan Londonā, gan Sanktpēterburgā un Losandželosā, kā arī atsevišķu dziesmu daļas ierakstītas Izraēlā, Bulgārijā un Ukrainā. Citējot mūzikas kritiķus, pēc šedevrālā albuma “Sāls” šķitis, ka sekos kritums, bet “Laiks N”, ir vēl patiesāks, labsirdīgi dusmīgs un caururbjošs albums, kas precīzi atspoguļo mūsdienas – kā to raksturo pats Grebenšikovs – “dēmonu klaiņošanas laiku”. “Laiks N” atkārtoti pierāda, ka jaunās Borisa Grebenšikova dziesmas saskan ar mūsdienu savādo realitāti. Albuma ierakstā piedalījušies gan četri “Akvarium” pamatsastāva dalībnieki – Aleksandrs Titovs (basģitāra), Andrejs Surotdinovs (vijole), Braiens Finnegans (flauta) un Liams Bredlijs (sitaminstrumenti), gan īpaša loma tikusi albuma producentam Stīvam Džonsam, kurš strādājis ar Mobiju, “Daft Punk”, “Chemical Brothers” un daudziem citiem.

Koncertā Latgales vēstniecībā GORS uzstāsies grupas “Akvarium” paplašinātais sastāvs – līdzās grupas līderim Borisam Grebenšikovam (vokāls, ģitāra) un “Akvarium” pamatdalībniekiem, uz skatuves būs Aleksejs Zubarevs (ģitāra), Igors Timofejevs (saksofons) un Gļebs Grebenšikovs (perkusijas).

Borisa Grebenšikova un grupas “Akvarium” koncerta biļetes nopērkamas Latgales vēstniecības GORS un “Biļešu Paradīze” biļešu sistēmās visā Latvijā un internetā, biļešu cenas no 25,00 līdz 45,00 €. GORS Kultūras vēstnieku programmas dalībniekiem biļetes ar 10 % atlaidi. Plašāk: latgalesgors.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.1224308sec.