Rēzekne pošas sniega dienas svinībām

2023. gada 5. februārī no plkst. 12.00 līdz 15.00 visi, kas vēlas kustīgi, radoši un pozitīvi pavadīt brīvdienu svaigā gaisā, aicināti uz tradicionālo Sniega dienu Krasta ielas promenādē. Iedvesmosim viens otru būt aktīviem, izbaudīsim prieku un radīsim patīkamas atmiņas kopā!

Programmā iekļautas dažādas sportiskas aktivitātes, vizināšanās ar sniega kamanām, zupas vārīšana, bet plkst. 13.00 paredzēta Zumbas meistarklase.

Sniega diena ir draudzīgs un ģimenisks pasākums, tāpēc īpaši gaidīti būs bērni, jaunieši, ģimenes kopā ar bērniem bez vecuma ierobežojuma, apvienojoties grupās (vismaz 2 cilvēki) vai piedaloties individuāli. Dalībai pasākumā iepriekšēja pieteikšanās nav nepieciešama. Dalībniekiem, ierodoties sporta pasākuma vietā, būs jāreģistrējas un jāsaņem dalībnieka kartiņa. Sniega dienas noslēgumā būs iespēja mieloties ar gardu zupu.

Foto/video konkurss “Ziema iedvesmo”

Lai iedvesmotu viens otru veselīgam dzīvesveidam un fiziskām aktivitātēm ziemas periodā, ikviens tiek aicināts piedalīties arī Sniega dienas foto/video konkursā “Ziema iedvesmo”. Kā jūs izkustaties ziemā? Dalieties savā pieredzē un idejās, kādas aizraujošas fiziskās aktivitātes iespējams veikt ziemā!

Bildes un/vai video jāiesūta līdz 5. februārim uz e-pastu [email protected], norādot dalībnieka vārdu, uzvārdu, vecumu un kontakttālruni. Radošākie dalībnieki saņems piemiņas dāvanas, ar konkursa uzvarētājiem Sporta pārvalde sazināsies privāti. Ņemiet vērā, ka iesūtītās bildes/video var tikt publicētas Rēzeknes Sporta pārvaldes sociālo tīklu kontos.

Sniega dienu organizē Rēzeknes valstspilsētas pašvaldības Sporta pārvalde sadarbībā ar ARPC “Zeimuļs”, Jauniešu domi un sporta biedrību “Sedna”. Pasākums tiks fotografēts un/vai filmēts.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.37537003sec.