25.septembrī aicina Ģimeņu rallijs Gulbenes novadā

Ģimenes, kam patīk aktīvi un interesanti pavadīt laiku, ceļot un iepazīt jaunas vietas, 25.septembrī tiek aicinātas piedalīties Ģimeņu rallijā, ar savu automašīnu dodoties piedzīvojumā pa Gulbenes novadu, baudot zelta rudeni un izzinot novada tūrisma piedāvājumu.

Pasākuma moto – ar ģimeni ciemos pie ģimenes. Ģimenēm, kas piedalīsies rallijā, būs iespēja iepazīt un apciemot gan ģimenes uzņēmumus, kas piedāvā tūrisma pakalpojumus Gulbenes novadā, gan arī piedalīties ģimenisku uzņēmumu un pašvaldības iestāžu sagatavotās aktivitātēs.

Dalība rallijā notiks ar mobilās lietotnes “Loquiz” palīdzību. Dalībnieki dienu pirms pasākuma saņems saiti un paroli savas dalības aktivizēšanai lietotnē. Katras ģimenes ekipāža ralliju varēs uzsākt no jebkuras vietas Latvijā – no savām mājām. Ekipāžas šajā dienā varēs pašas plānot laiku un izvēlēties savu maršrutu, viesojoties objektos un vietās un izpildot sagatavotos uzdevumus (uzdevumu izpilde tiks plānota tā, lai tā būtu bezkontakta). Kontrolpunktos varēs viesoties no plkst. 10.00 līdz 17.00. Ātrums rallijā nebūs svarīgs, daudz svarīgāka būs uzdevumu veikšanas precizitāte un veiksme.

Lietotnē komandām būs iespēja redzēt visu rallija dalībnieku atrašanās vietu. Ņemot vērā epidemioloģisko situāciju, aicinām izvairīties no pulcēšanās vienā objektā!

Trīs komandas, kas būs visprecīzāk veikušas uzdevumus un ieguvušas visvairāk punktus, saņems vērtīgas balvas, ko sarūpējusi Gulbenes novada pašvaldības aģentūra “Gulbenes tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrs”. Balvas tiks nodotas individuāli, sazinoties ar uzvarētājiem.  

Dalības maksa Ģimeņu rallijā ekipāžai ir 8 eiro. Biļetes var iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs un interneta vietnē www.bilesuparadize.lv. Pēc biļetes iegādes dalībnieki aicināti aizpildīt reģistrācijas anketu šajā saitē https://ej.uz/gimenurallijs. Iegādāties biļetes un reģistrēties rallijam var līdz 22.septembra plkst. 23.59.

Par Ģimeņu rallija norises aktualitātēm un jaunumiem sīkāk varēs uzzināt mājaslapā www.visitgulbene.lv, kā arī sociālo tīklu profilos. Sekojiet līdzi informācijai!

Ģimeņu ralliju organizē pašvaldības aģentūra “Gulbenes tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrs” sadarbībā ar novada tūrisma uzņēmējiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.02.2024 - 26.03.2024 Plāno pasākumus Bauskas novadā! Bauskas TIC
Plāno pasākumus Bauskas novadā? Ieskaties - pasākumu vietas, fotogrāfi, transports un vēl! | Skatīt vairāk
Latvija
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
5 EUR
Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.58661985sec.