TOP 10 aktivitāšu saraksts, ko aicinām izdarīt janvārī Gulbenes novadā!

1. Sajūti senatnes pieskārienu Stāmerienas pilī! Iepazīsti stāstus un leģendas par Volfu dzimtu, aplūko burvīgas izstādes visos pils stāvos. Lieliska vieta pastaigām ir Stāmerienas pils parks! Ļaujies skaistajai ziemas pasakai!

2. Baudi ziemas priekus motorparkā “Dimanti”, kur darbojas kameršļūkšanas trase. Pēc kārtīgām aktivititātēm ir pieejams ugunskura namiņš, kurā atpūšoties var turpināt baudīt skaistos ziemas skatus!

3. Veselā miesā vesels gars! Attīri garu un miesu jaunajā gadā! Izmanto iespēju izbaudīt pirts priekus kādā no novada pirtīm, karsēties karstajā kublā, atpūsties SPA Vecgulbenes muižā. Izaicinājums - ziemas peldes izmēģinājums!

4. Dodies uz briežu dārzu "Mežsētas" un satiec tur dzīvojošos draugus! Apskati vairāk nekā 300 briežus, kazas, aitas un noteikti apmīļo arī poniju Pončiku! Tā ir lieliska vieta, kuru apmeklēt kopā ar bērniem!

5. Sarīko sacensības slēpošanā! Slēpo vairāk, ātrāk, ilgāk! Lai sportisks un veselīgs gars 2022.gadā! Gulbenes novadā ir arī unikāla iespēja apskatīt Slēpju muzeju Tirzā un izzināt Latvijas slēpošanas vēsturi un tradīcijas.

6. Izjāde zirga mugurā? Kāpēc ne? Dodies uz saimniecību "Purenes", "Dzelzavieši" vai stalli "Grantiņi 1" un izbaudi katru minūti, dodoties izjādē ar draudzīgiem, pieredzējušiem un cilvēkus mīlošiem zirgiem.

7. Gulbenes pilsētas parki ik gadu svētku laikā iegūst krāšņu rotu. Izstaigā pilsētas parkus un arī pēc svētkiem turpini baudīt jauko atmosfēru!

8. Lai svinētu dzīvi, vajadzīgs labs noskaņojums un burvīgs ceļojums garšu pasaulē! Dodies uz Gulbenes novada garšu pieturām un degustē vīnu, sieru, smiltsērkšķus, kafiju, garšaugus un medu. Sāc 2022.gadu ar garšas baudījumu!

9. Izvēdini galvu un noķer adrenalīna devu, dodoties izbraucienā ar sniega motociklu vai kvadriciklu kopā ar "Gulbene Adventures"! Lai piedzīvojumi turpinās!

10. Sajūti dabas pieskārienu, satiecies ar mežu, klausies klusumā, vēro meža zvērus! Šādu unikālu iespēju dāvā atpūtas namiņi “Paparde&Zīle”. Rezervē atpūtu un baudi divvientulību skaistā vietā meža vidū!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53509092sec.