Kā relaksēties un pilnvērtīgi izbaudīt SPA procedūru?

SPA apmeklējums ir laiks, ko veltam tikai sev, relaksācijai un savas labsajūtas vairošanai. Reti kurš var sacīt, ka došanās uz SPA ir ikdienišķa darbība, tāpēc itin bieži šī sevis palutināšanas iespēja tiek dāvināta. Varbūt tā gadījies arī jums. Tomēr, varbūt esat sevi pieķēris pie domas, ka šādā vidē, neatkarīgi vai apmeklējat pirts zonu vai procedūru divvientulībā ar SPA speciālistu nespējat pilnībā relaksēties?

Padomā par ēšanu!

Pirms došanās uz procedūru centies neēst neko smagnēju. Protams, relaksācija neizdosies arī tad, ja būsi izsalcis. Ja tomēr pirms procedūras vēlies ieturēties, izvēlies vieglu maltīti vai kādu veselīgu uzkodu. Tāpat nebūtu ieteicams pirms procedūras dzert kafiju vai tēju ar kofeīnu, jo šie dzērieni sniedz enerģijas devu, taču procedūras laikā tas neļaus pilnībā atslābināties.

Velti laiku, lai sagatavotos!

Centies relaksācijai sagatavoties jau pirms došanās uz procedūras kabinetu. Ieplāno laiku tā, lai vari mierīgi noģērbties un ieslīdēt mīkstajā SPA halātā un čībiņās. Par normu tiek uzskatīts arī dušas apmeklējums pirms procedūras. Tomēr siltais ūdens palīdz sasildīt muskuļus, tos sagatavojot relaksācijai. Kad tas izdarīts, izmanto SPA centra piedāvātās relaksācijas iespējas. Iespējams, ka pirms procedūras vari paspēt apmeklēt saunu, vannu vai baseinu. Daudzos SPA ierīkota arī relaksācijas zona, kurā iemalkot nomierinošu tēju. Pirms procedūras centies pasēdēt, aizvērt acis un īsu mirkli atveltīt mierīgai, dziļai elpošanai. Īss brīdis, ko veltīsi, lai koncentrētos uz elpošanu, palīdzēs relaksēties, normalizēt sirdsdarbību un nomierināt prātu.

Tāpat vari veltīt īsu brīdi arī viegliem stiepšanās vingrinājumiem. Ja ikdienā dari sēdošu darbu, visticamāk, ka plecu daļā vai citviet, tavs ķermenis ir vairāk saspringts. Viegla izstaipīšanās, palīdzēs atbrīvot muskuļus un sagatavoties pelnītajai relaksācijai.

Svarīgākais – Tavs komforts!

Ja no došanās uz masāžu tevi attur tas, ka mulsti no izģērbšanās svešinieka priekšā, met uztraukumu pie malas. Ja nevēlies atkailināties piesedzoties vien ar salonā izsniegtajām vienreizējās lietošanas biksītēm, tev tas nav obligāti jādara. Tu droši drīksti doties uz procedūru atkailinoties līdz apakšveļai (iesakām izmantot peldkostīmu). Galvenā ir tava ērtība! Masāžas terapeits varēs paveikt savu darbu arī tad, ja nebūsi maksimāli atkailinājies.

Nekautrējies paust savas domas

Ja jūti, ka SPA meistara tehnika tev nesniedz gaidīto – pieskārieni ir pārāk spēcīgi vai gluži pretēji – pārāk viegli, nekautrējies un izsaki savas vēlmes jau procedūras laikā. Labs masieris masāžas spiedienu maina atkarībā no muskuļu saspringuma, taču katram cilvēkam izjūtas var atšķirties. Masieris to zina un uztvers pilnīgi normāli, ja izteiksi savu viedokli.

Lielākā daļa SPA apmeklētāju vēlas relaksēties klusumā, taču nereti gadās arī runātīgi klienti un SPA meistari. Ja vēlies procedūru izbaudīt klusumā, bet SPA meistars vēlas sarunāties, nekautrējies izteikt savas vēlmes, ka vēlies atslābināties klusumā.

Aizver acis

Kāpēc tas ieteicams? Atvērtas acis veicina smadzeņu darbību. Tāpat arī SPA procedūras laikā – pārlieku uzcītīgi vērojot apkārt notiekošo, pilnībā neizjutīsi masāžas vai procedūras sniegtās izjūtas.

Atslābinies

Kad procedūra beigusies, tu droši drīksti vel kādu laiku uzkavēties procedūras kabinetā, lai saglabātu patīkamās sajūtas. Tomēr ieteikums būtu tūlīt pēc procedūras nesteigt darīt darbus, kas prasa lielu piepūli. Tūlītēja slodze pēc pilnīgas atslābināšanās var izraisīt vieglu galvas reiboni.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienu ieskandināšanas pasākums Liepājas reģiona TIB
Ceturtdien, 28. martā, plkst. 15 Liepājas muzejs Kūrmājas prospektā 16/18 aicina ģimenes ar bērniem uz Lieldienu ieskandināšanu, | Skatīt vairāk
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14787602sec.