Uzņēmēju atbalstam uzsāk podkāstu ciklu «Eksperts tuvplānā»

Lai sniegtu atbalstu mazajiem un vidējiem uzņēmējiem, kā arī palīdzētu ekonomiski aktīvajiem iedzīvotājiem pielāgoties pandēmijas radītājiem apstākļiem, uzsākts podkāstu cikls “Eksperts tuvplānā”, kurā pieredzējuši dažādu nozaru uzņēmēji dalīsies padomos un ieteikumos par attālinātā darba produktivitāti, izdegšanu, digitālajiem risinājumiem laika un finanšu racionālākai izmantošanai u.tml. Podkāstu ieraksti pieejami ikvienam interesentam Turības Biznesa inkubatora Facebook lapā.

Pirmajā podkāstu cikla epizodē iespējams uzzināt, kā attālināto darbu padarīt produktīvu, kā izvairīties no prokrastinācijas, strādājot no mājām, kā strādāt ar komandu attālinātā darba laikā, kā motivēt komandu un kolēģus, strādājot attālināti, un, ar ko aizstāt motivējošos un saliedējošos klātienes pasākumus?

“Liela daļa uzņēmēju šobrīd atrodas krīzes vadības situācijā, kurā ikviens darbinieks novērtē pārdomātus un izsvērtus lēmumus, kā arī skaidrojošu komunikāciju un stabilitāti. Uzņēmējiem nav viegli to nodrošināt, tomēr jāpatur prātā, ka panika un sasteigti lēmumi neko neatrisinās. Lai esošajā situācijā turpinātu darboties, nepieciešams stiprināt komandas sajūtu, tajā pašā laikā rodot iespēju strādāt attālināti darbiniekiem, kuru darba pienākumi to atļauj,” stāsta pirmā podkāsta viesis,  AS „Būvuzņēmums Restaurators” valdes priekšsēdētājs Mareks Mamajs.

Mareks Mamajs vada lielāko, vecāko un tradīcijām bagātāko mākslinieciskās restaurācijas uzņēmumu Latvijā. Uzņēmums īstenojis vairāku ievērojamāko kultūrvēsturisko un arhitektūras objektu atjaunošanu valstī. Mareka Mamaja kompetences jomas ir vidējā un augstākā līmeņa vadība, motivēšana, saziņa ar valsts un pašvaldības iestādēm, kā arī krīzes menedžments uzņēmumā.

Cikla “Eksperts tuvplānā” ietvaros būs iespējams saņemt sertificētu personības izaugsmes treneru, biznesa kouču, dažādu nozaru lielāko uzņēmumu vadītāju, mārketinga ekspertu, nevalstisko organizāciju vadītāju un personāla atlases speciālistu padomus un ieteikumus, kā organizēt savu un komandas darbu pandēmijas apstākļos.

Podkāstu ciklu organizē Turības Mentoru asociācija, kas apvieno virkni pieredzējušu uzņēmēju un dažādu nozaru ekspertu, kuri gatavi dalīties pieredzē, sadarbībā ar biznesa inkubatoru. Podkāstu ierakstus aicināts noklausīties ikviens interesents.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
Latvija 12 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43667698sec.