Aktīvā atpūta dabā: piedzīvojums ar augstākās kvalitātes skaņu un dizainu

„Beosound Explorer” skaļrunis ir pielāgots lietošanai dabā, tas ir viegls, ūdensizturīgs, un ar 27 stundu baterijas darbības laiks, kā arī raksturīgo „Bang&Olufsen” skaņas un dizaina kvalitāti. Katru šī skaļruņa priekšrocību novērtēs aktīvās atpūtas cienītāji.

Tiem, kuri vēlas baudīt piedzīvojumu, bet nevēlas uztraukties, ka skaļrunim varētu atgadīties kaut kas slikts – nejauši iekrītot ūdenī vai smiltīs, un, ka uz tā bateriju var paļauties – šis skaļrunis ir perfekts kompanjons, jo to droši var lietot ārā, turklāt saglabājot lielisku skaņu un lietošanas ērtumu.

„Beosound Explorer” ir pirmais skaļrunis tirgū, kura virsmai izmantots otrā tipa anodēts alumīnijs, lai uzlabotu izturību pret skrāpējumiem, tādējādi tas ir ideāls skaļruni ārpus telpām - aktivitātēm dabā, tai skaitā pārgājienos, kempingos, makšķerējot vai vienkārši atpūtai pludmalē. Tam ir alumīnija karabīne, lai to varētu cieši piestiprināt mugursomai dodoties garos pārgājienos, kopā ar siksniņu pakarināšanai tas kļūst universāls, nodrošinot izcilu lietošanas pieredzi, neskatoties, kur tas ir novietots. IP67 putekļu un ūdensnecaurlaidības pakāpe aizsargā skaļruni, ja tas nejauši samirkst.

„Beosound Explorer” cilindriskais virsmas dizains padara to ērti nesamu, jo to var droši satvert un tas viegli iegulst mugursomas kabatās. Lai gan skaļruņa virsma ir ļoti izturīga, tā svars ir vien 631 grami, tā ļaujot netraucēti baudīt ceļu. Pateicoties līdz pat 27 stundu ilgam baterijas darbības laikam, skaļruni var izmantot visu dienu neuztraucoties par piekļuvi strāvai, tādejādi tas ir uzticams pavadonis, atrodoties dabā.

Ierīces augšpusē ir vienkārša un intuitīvi saprotama lietotāja saskarne, kas ir labi saskatāma un viegli lietojama arī aukstākos laikapstākļos ar cimdiem rokās.

„Beosound Explore” nodrošina „Bang & Olufsen” firmas skaņu, tai ir divi 1,8 collu pilna diapazona skaļruņi, lai garantētu spēcīgu skanējumu. Uzmanība ir koncentrēta uz veiktspēju ārā un izciliem basiem, kas, par spīti mazajam izmēram, nodrošina 59 dB basu intensitāti. Režģi veido 360 grādu līnijas, lai nodrošinātu „True360” visvirzienu skaņu, kas ir ideāli piemērota vakarēšanai pie ugunskura.

Skaļrunis pieejams antracīta melnā, zaļā vai miglas pelēkā krāsā.

Ar pilnu aprakstu par „Beosound Explorer” var iepazīties te.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16816497sec.