Ilgtspējīgu dāvanu ceļvedis dabas mīļiem

Reizēm šķiet, ka dzīvē nevar būt nekā sarežģītāka par īstās dāvanas atrašanu. Taču, ja tā ir jāpiemeklē īstam dabas mīlim, tad dzīve ir nedaudz vienkāršāka, jo var paredzēt, kas cilvēkam ir vajadzīgs un ko sen jau acs ir noskatījusi. Tagad, kad pirmssvētku vakars jau klauvē pie loga un ir izskatīti visi interneta nostūri, lai atrastu īsto dāvanu, Fjällräven aktīvās atpūtas eksperts Lauris Piņķis dalās ieteikumos, kā atrast labākās, bet pats galvenais – ilgtspējīgākās dāvanas, kuras saņēmēji tās varēs izmantot gadiem ilgi.

Kopā laiks pie dabas

Reizēm viss, kas ir nepieciešamas pilnai laimei, ir būšana kopā. Laikā, kad nevaram pulcēties plašā cilvēku lokā iekštelpās, aktīva pastaiga pa meža takām vai laišanās ar ragaviņām lejā no kalna, kurai seko brīvdabas pikniks pie ugunskura, ir labākais risinājums, lai satiktu visus draugus un ģimenes locekļus. Šie ir mirkļi, kas satuvina un rada sirsnīgas atmiņas ilgākam laikam.

Piecas ilgtspējīgas dāvanas, kas kalpos gadiem ilgi

Vai Tev ir jāapdāvina kāds fanātisks dabas mīlis, kurš brīvbrīžos dodas pārgājienos, ziemā nodarbojas ar aukstajām peldēm un izvēlas dzīvot pēc iespējas aktīvāk un ilgtspējīgāk? Pārbaudīta un droša dāvanas izvēle būs ekipējums, lai īstenotu šīs aktivitātes, tieši tādēļ Fjällräven aktīvās atpūtas eksperts Lauris Piņķis dalās piecos pārdomātos ilgtspējīgo dāvanu ieteikumos.

1. Džemperis vai jaka siltumam. Lai ziemā, dodoties aktīvākā pārgājienā vai mierīgā pastaigā gar jūru, nebūtu auksti, piemērota dāvana būtu vilnas džemperis vai flīsa jakas kā sievietēm, tā arī vīriešiem. Tie spēs sasildīt kā aukstākajā vējā, tā bargākajā salā. Šāda dāvana būs piemērota ne vien tiem, kuri mīl atpūtu dabā, jo silts džemperis, dodoties ikdienas gaitās ziemā, lieti noderēs ikvienam.

2. “Virtuve” pārgājienam. Tiem, kuriem patīk mežā nakšņot, ieturēt maltīti svaigā gaisā vai pavisam vienkārši baudīt karstu tēju ikdienas gaitās, piemērota dāvana būtu kāds priekšmets no Primus kolekcijas – ūdens pudeles vai termosi, lai dzērieni tiktu baudīti īstajā temperatūrā, kā arī lielāki vai mazāki katliņu komplekti un kārtīgs deglis, lai baudītu gatavošanas prieku un gardu maltīti svaigā gaisā ar brīnišķīgu skatu.

3. Vienmēr un visur aktuālā mugursoma. Jāapsveic stilīgs jaunietis, kurš novērtē laikmetīgu dizainu? Īstā dāvana būs pasaulē super populārā Kånken mugursoma no klasikās kolekcijas vai Tree-Kånken mugursoma, kas ražota no ilgtspējīgiem materiāliem. Lai radītu personalizētu sajūtu ir iespējams arī izveidot unikālo mugursomas dizainu Kånken Me, kur katrs pats var iejusties dizainera ādā, radot līdz šim vēl nebijušas krāsu kombinācijas.  

4. Jaka kā ilgtermiņa investīcija. Bet kā ar dāvanu pašam sev? Pirmssvētku laiks ir īstais brīdis, kad ieguldīt arī savu sapņu īstenošanā. Kā būtu ar ceļojumu aiz Polārā loka, lai vērotu ziemeļblāzmu vai varbūt pa ceļam satiktu polārlapsu, kas meklē pusdienas. Lai dotos lieliskā ziemas piedzīvojumā ir nepieciešama īstā jaka, kuras kvalitāte būs tikpat uzticama kā Latvijas ziemā, kas mainās ik pa stundai, tā arī tālākajos Arktiskajos nostūros.

5. Cepure zeķu vietā. Piekritīsiet, ka dāvanas vīriešiem ir viens no lielākajiem izaicinājumiem, ar kuru nākas sastapties svētku dāvanu meklēšanas laikā. Gadījumos, ja vispār vairs nav ideju un rokas veikalā jau tver pēc uzticamā zeķu pāra, varbūt labāk ir izvēlēties kādu interesantu adītu cepuri vai klasisko Vardag bīniju.

Ceļš uz īsto dāvanu katram ir citāds, kādam tas prasīs 10 minūtes, cits lūkosies pēc tās ilgāku laiku, taču svarīgi ir atcerēties, ka jebkura dāvana, kas ir dāvināta ar mīlestību būs īstā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk
Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 21.04.2024 Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats” Valmieras TIC
20.aprīlī pl.21.00 aicinām piedzīvot pavasara izjūtas un ļauties dejām Pavasara ballē kopā ar grupu “Džentlmeņu špagats” Kocēnu Kultūras | Skatīt vairāk
ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.22471309sec.