Drošāka ceļošana ar jaunāko satelītsakaru ierīci Garmin inReach Mini 2

Pie aktīvās atpūtas cienītājiem nonākusi satelītsakaru ierīce Garmin irReach Mini 2, kas nodrošina līdz pat 30 dienām ilgu globālo satelītsakaru darbību, saziņu ar neatliekamo palīdzību un uzlabotu atrašanās vietas izsekošanu. Jaunais inReach Mini 2 ir viegla un kompakta ierīce, kas papildina Garmin Explore lietotnes iespējas un navigācijas funkcijas, lai došanās piedzīvojumā būtu patīkama un droša.

Satelītierīce Garmin inReach mini 2 nodrošina divvirzienu saziņu un ārkārtas izsaukumu (SOS)  iespējas. Ar 30 dienu akumulatora darbības laiku, tajā integrētas arī atrašanās vietas un situācijas atpazīšanas funkcijas, kā arī saderība ar Garmin Explore Mobile lietotni. Pateicoties globālajam Iridium ® satelītu tīklam, ierīce nodrošina visas nepieciešamās informācijas – saziņas, atrašanās vietas, laikapstākļu atjauninājumus – pieejamību vienuviet. Tāpat nonākot ārkārtas situācijā, inReach Mini 2 lietotāji var nosūtīt interaktīvu SOS ziņojumu uz Garmin IERCC, uz kuru reaģē avārijas situāciju koordinācijas centrs.

„Dodoties pārgājienā, kalnos vai ilgstošā ekspedīcijā, inReach Mini 2 ir lieliska izvēle, kas ļauj visas diennakts laikā uzturēt saziņu ar draugiem un ģimeni. Tās kompaktais izmērs, atrašanās vietas noteikšanas funkcijas un ievērojami paildzinātais akumulatora darbības laiks ļaus saglabāt mieru ceļojuma laikā, nepalielinot mugursomas svaru,” stāsta Garmin viceprezidents globālās patēriņa preču pārdošanas jautājumos Dens Bartels (Dan Bartel). „Saziņa ar apkārtējiem ir svarīga jebkurā piedzīvojumā, labākais plāns ir vienmēr būt gatavam, tāpēc Garmin satelīta komunikatori, piemēram, inReach Mini 2, ir kļuvuši par uzticamiem rīkiem ikvienam, kurš dodas dabā.”

Ilgstošs akumulatora darbības laiks

Neatkarīgi no tā, vai pārvietojaties pa sauszemi, gaisu vai jūru, inReach Mini 2 ierīce nodrošina līdz 14 dienām nepārtrauktu darbības laiku, bet lai paildzinātu akumulatora darbības laiku līdz 30 dienām, lietotāji ikdienas lietošanai var paši pielāgot inReach Mini 2 izsekošanas intervālus. Ierīce ir neatņemams papildinājums jebkuram automobiļa, laivas vai lidmašīnas avārijas komplektam, jo pēc uzlādes būs gatava lietošanai līdz pat vienam gadam.

Situācijas apzināšanās

Jaunais Garmin inReach Mini 2 automātiski reģistrē lietotāja aktivitātes un saglabā maršrutu. Gadījumā, ja nākas nomaldīties no iecerētā maršruta, ierīcē iespējams izslēgt TracBack funkciju, lai atrastu ceļu uz sākumpunktu. Savukārt, lai atvieglotu navigāciju, ierīce ir aprīkota ar elektronisko kompasu, kas rāda precīzu kursu pat tad, ja tas ir nekustīgs. Papildus GPS satelītu tīklam inReach Mini 2 izmanto arī GALILEO, QZSS un BeiDou satelītu tīklus, kas nodrošina ātrāku sākotnējo satelītu uztveršanas laiku un lielāku pārklājumu sarežģītā vidē nekā tikai GPS. Ierīce nodrošina iespēju ātri saņemt aktuālāko informāciju, kā arī sniedz iespēju izmantot “ātro skatu”, kurā iespējams pārlūkot ierīces logrīkus, lai ātri iegūtu svarīgāko informāciju.

Savienojamība ar Garmin

InReach Mini 2 iespējams savienot ar vairāk nekā 80 Garmin ierīcēm, tostarp jūras kartploteriem, transportlīdzekļu navigatoriem, aviācijas sistēmām un viedpulksteņiem. Savienojot ierīces, lietotāji var viegli apskatīt ienākošos ziņojumus, atbildēt uz tiem vai vadīt inReach Mini 2, lai sāktu un pārtrauktu izsekošanu un avārijas gadījumā aktivizētu SOS iespēju no savienotās ierīces.

Lai uzlabotu sava tālruņa navigāciju un saziņu ar inReach Mini 2 piemērota ir lietotne Garmin Explore Mobile. Savienojot ierīci ar telefonu, piedzīvojumu meklētāji un dabas pētnieki var ērti kartēt, izsekot un sinhronizēt pārgājienus no jebkuras vietas. Savienojumā ar inReach Mini 2 iespējams izmantot telefonu, lai ievadītu ziņojumus, kā arī iegūtu aktuālo informāciju par laikapstākļiem un dažādām kartēm, maršrutiem.

Kopīgojiet savus piedzīvojumus reāllaikā

Ar jauno inReach Mini 2 iespējams ērti informēt savus draugus un ģimeni, izmantojot atrašanās vietas koplietošanas funkcijas. Izmantojot inReach MapShare™ lapu vai nosūtot savā ziņojumā iestrādātās GPS koordinātas, lietotāji var ātri informēt draugus un tuviniekus par savu atrašanās vietu un sazināties ar viņiem.

24/7 reaģēšana ārkārtas situācijās

Rūpējoties par lietotāju drošību, inReach Mini 2 nodrošina iespēju ārkārtas situācijā sazināties ar glābšanas dienestiem, izmantojot SOS pogu. Ar tās palīdzību tiek nosūtīts signāls uz Garmin Starptautisko avārijas reaģēšanas koordinācijas centru (IERCC), kas strādā nepārtraukti. Izmantojot divvirzienu saziņu, ko nodrošina ierīce, IERCC ārkārtas situācijā var uzturēt saziņu ar lietotāju, lai informētu par palīdzības dienestu ierašanos, kā arī veic saziņu ar lietotāja kontaktpersonām.

Izturīgais inReach Mini 2, kura izmēri ir nedaudz mazāk nekā četras collas (10 cm) augstumā un divas collas (5 cm) platumā, ar svaru 3,5 oz (100 g) ir ūdensizturīgs un atbilst IPX73 kodam. InReach Mini 2 ir jaunākais produkts Garmin globālo satelītsakaru ierīču saimē un ir pieejams par ieteicamo mazumtirdzniecības cenu 399,99 EUR.

Lai sazinātos, izmantojot inReach Mini ierīci,nepieciešams aktīvs satelīta abonēšanas plāns. Privātpersonām vai profesionāļiem ir pieejami dažādi plāni, sākot no mēneša abonementa līdz gada abonementa paketei. Paketes ir pieejamas jau no 14,99 EUR mēnesī.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.03.2024 - 29.03.2024 Ģimenes Lieldienu atpūta Jūrmalā! Estravel Latvia
Pēdējās vietas! - rezervējiet atpūtu pavasara svētkos un izvēlieties DĀVANU no viesnīcas! // 2 naktis ģimenei + atpūtas piedāvājums + izvēlētā | Skatīt vairāk
no 450 EUR
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45364904sec.