Travelnews.lv redaktore: Mazliet pasmieties par sevi

Gada pēdējā diena ir klāt, pārņēmis laiskums, lai gan skaidrs, ka vakarā būs ballīte. Bet tikmēr jārealizē sen aizmirsta sajūta – darīt neko.

Lūk, izrādās, 31. decembrī darīt neko ir briesmīgi, jo rokās paņemts telefons un sākas sērfošana pa sociālajiem tīkliem. Katrs trešais ieraksts, ko drīkst darīt Jaunā gada naktī, ko nedrīkst, ko ēst, un ko nekādā gadījumā neēst, un galu galā – ko drīkst vai nedrīkst vilkt mugurā.

Vienā no rakstiem izlasu, ka nekādā gadījumā Jaunā gada naktī nedrīkst ēst siļķi kažokā, bet citā, ka jāaizmirst par gaļas ēdieniem – Melnā zaķa gads nesīšot laimi vien tiem, kuri Jaunā gada naktī būs īsteni veģetārieši. Kādā citā māņticības rakstā ieteikts ēst daudz un dikti, citā – ka jāietur mērs. Kāds secinājums? Labāk ēst maz vai vispār neko neēst, lai nepiesauktu nelaimi vai neaizbaidītu veiksmi.

Vēl izlasu, ka nekādā gadījumā nedrīkst mazgāt traukus un grīdas, citā, ka mājai jābūt ideāli tīrai. Tāpat nedrīkstot neko nest ārā no mājās. Un pirmais cilvēks, kas ienāks mājoklī 2023. gadā, būs laimes nesējs, bet nācējs nedrīkst būt sieviete, vai maza auguma blondīns vai rudmatis.

Uz Jaunā gada nakti labāk izvēlēties melnu tērpu, vai arī pasteļtoņos, bet citā ieteikts, ka nedrīkst būt melns.

Ak, jel, brīvais rīts un internets! Vēl mazliet, un nolemšu palikt mājās, neēst, nedzert, neko nevilkt mugurā, nemazgāt, netīrīt un durvis vaļā nevērt – sak’, lai nelaime neienāk un laime nepazūd.

Lai arī kā – laimīgu visiem 2023. gadu! Tiekamies 2. janvārī!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.82397604sec.