«Huawei» izziņo augstas skaņas kvalitātes bezvadu austiņas zemo cenu kategorijā

Tehnoloģiju uzņēmums Huawei izdod jaunāko FreeBuds sērijas papildinājumu – Huawei FreeBuds 5i True Wireless Stereo (TWS) bezvadu austiņas, kas nodrošina augstu skaņas kvalitāti ar vairākiem trokšņu slāpēšanas un ekvalaizeru režīmiem, kā arī jaudīgu 28 stundu darbības laiku.

Augstas izšķirtspējas skaņa

Huawei FreeBuds 5i nodrošina augstas izšķirtspējas mūzikas baudījumu ar jaudīgu aparatūru, mūsdienīgiem algoritmiem un vairākiem ekvalaizeru efektiem, lai atskaņotu un pārraidītu mīļākos skaņdarbus un citus audio failus, sadzirdot katru noti un instrumentu. Jaunās bezvadu austiņas ir arī sertificētas ar Hi-Res Audio Wireless sertifikātu.

Vairāki ekvalaizeru efekti sniedz klausītājiem iespēju brīvi regulēt audio efektus, piemēram, izvēloties Bass boost vai Treble boost režīmu. Savukārt austiņu 10 mm dinamiskie draiveri darbojas kopā ar polimēru kompozītmateriālu diafragmu, lai nodrošinātu zemas, vidējas un augstas frekvences skaņu, padarot tās ideāli piemērotas dažādu žanru mūzikas atskaņošanai.

Trokšņu slāpēšana netraucētai klausīšanās pieredzei

Lai saglabātu tīru un nevainojamu skaņu ar minimāliem vides trokšņu traucējumiem, Huawei FreeBuds 5i ir aprīkotas ar hibrīda trokšņu slāpēšanas tehnoloģiju, kas ir plašāka par tradicionālo austiņu konstrukciju, lai pasīvi bloķētu augstfrekvences trokšņus. Tās ne tikai uztver ārējos trokšņus, bet arī uztver papildus trokšņus auss kanālā, nodrošinot maksimālo trokšņu slāpēšanu līdz pat 42 dB.  

Valkājot Huawei FreeBuds 5i, ir iespējams izvēlēties starp Ultra, General un Cozy trokšņu slāpēšanas režīmiem. Kā arī ar mākslīgā intelekta trokšņu slāpēšanas funkciju tiek atpazīta runātāja balss zvanu laikā, uzlabojot skaņas kvalitāti un mazinot apkārt esošo trokšņu ietekmi uz zvanu kvalitāti.

Viedas funkcijas un ilgstoša darbība

Jauno austiņu lietotāji var netraucēti izveidot savienojumu starp dažādām ierīcēm un operētājsistēmām, piemēram, viedtālruni, planšetdatoru, datoru vai pulksteni, kā arī Android, iOS vai Windows operētājsistēmām. Turklāt pārslēgšanās starp mūziku, sanāksmēm un zvaniem no vienas ierīces uz otru notiek automātiski, neapgrūtinot lietotāju ar vairākām darbībām.

Hauwei FreeBuds 5i nodrošina iespaidīgu 28 stundu akumulatora darbības laiku ar pilnībā uzlādētu korpusu. Savukārt nieka 15 minūtes ar ātro uzlādi nodrošina četras stundas audio atskaņošanu. Ierīce atbalsta arī IP54 ūdensizturību, atbalstot austiņu valkātāju visos laikapstākļos.

Ērts un gaumīgs dizains

Bezvadu austiņu uzlādes vāciņš ir ar vienkāršu oļu formas dizainu un netradicionālu virsmas klājumu, kas veidots, izmantojot tintes pārklājuma tehniku, un ir pieejams gaiši zilā, melnā un baltā krāsā.

Huawei FreeBuds 5i sver tikai 4,9 g, tāpēc ierīce ir viegla un ērti valkājama ilgstoši. 29 mm garo austiņu dizains, kas salīdzinājumā ar iepriekšējām FreeBuds 4i ir saīsināts par 7 mm, padara austiņas labāk pielāgojamas katra klausītāja ausu formai, nodrošinot ērtāku un ilgāku klausīšanās laiku.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 24.04.2024 MSC kruīzu izpārdošana līdz 23.04. Estravel Latvia
Atlaide vairāk kā 200 kruīziem šajā pavasarī un vasarā! 7 naktis - Vidusjūra, Ziemeļeiropa un Karību salas // rezervējiet līdz 23.04. | Skatīt vairāk
no 547 EUR
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.3251121sec.