Ceļojuma aprakstam vienmēr ir jābūt ceļa somā

Bieži vien tūrisma aģentūrās pirms ceļojuma tiek solītas bagātīgas brokastis vai numurs ar skatu uz jūru, taču ceļojuma galapunktā atpūtniekam nākas secināt, ka ‘’solīts makā nekrīt’’. Tāpēc ceļojumu eksperti iesaka tūristiem pirms došanās ceļā, nokopēt ceļojuma aprakstu no kataloga vai interneta vietnes, lai ceļojuma galapunktā var precīzi sekot piedāvājumam un domstarpību gadījumā risināt problēmu uz vietas.

Ja tūrists nav apmierināts ar sniegtā pakalpojuma kvalitāti vai izpildes gaitu, tad ceļojuma eksperti iesaka tūlītēju problēmas risināšanu uz vietas rakstiskā formā. Ceļotājam sūdzību gadījumā ir jādod samērīgs laiks tūroperatoram problēmu novēršanai. Ja tas netiek darīts, tad ir jāpieprasa cenas mazinājums. Problēma ir jādokumentē, piemēram, ar foto vai video materiālu un tad šie pierādījumi ir jāiesniedz tūroperatoram. Ceļojuma eksperti iesaka pieaicināt arī lieciniekus, kuri tiesas gadījumā varētu liecināt. Sūdzības ir jāiesniedz tūroperatora pārstāvjiem uz vietas un būtu vēlams, ka tie šo problēmu apstiprina. Taču pēc atgriešanās no ceļojuma reklamācijas darbs būtu jāveic nekavējoši līdz vienam mēnesim. Ja ceļojuma trūkumi ir ļoti būtiski, kas izkropļo ceļojuma mērķi, tad ceļotājs var atgriezties mājās un pieprasīt pilnu cenu un kompensācijas maksu. Piemēram, pludmales ceļojumam nav pludmales, bet gan tikai akmeņains stāvkrasts. Sūdzības pēc ceļojuma tūroparatoram ir jāiesniedz rakstiskā formā un ierakstītā vēstulē.

Ceļojuma eksperti iesaka sūdzības vispirms iesniegt tūroperatoram un tikai tad, ja tūroperators uz sūdzībām nereaģē, griezties pie Patērētāju aizsardzības biroja vai medijiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 20.04.2024 Vakars ar Dj Park Hotel Latgola
Gaidām Jūs šo sestdien , plkst.20:00 bārā La Terrasse💃🍾🕺 Galdiņu rezervācija +371 65404910 | Skatīt vairāk
ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 19.04.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
2024. gada vasarā Latvija pirmo reizi uzņems FIA pasaules rallija čempionāta posmu. Tet Rally Latvia norisināsies no 18. līdz 21. jūlijam. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13533092sec.