Kāds amerikāņu pāris nosvinējis mūžā pavadītās 1000 dienas Jamaikas kūrortos

Ir diva veida ceļotāji - vieni, kas ceļo, lai atklātu jaunas vietas, garšas, sajūtas un emocijas. Savukārt otri ceļo, lai atpūstos - vienkārši atpūstos un nedarītu neko. Ja pirmā veida ceļotāji parasti drudžaini meklē izdevīgus ceļojumus uz vietām, kur vēl nav bijuši, otrā tipa ceļotāji ar prieku atgriežas vietās, kur labi pavadījuši laiku - un nereti pat kļūst par draugiem ar apkalpojošo personālu, kas laika gaitā pat no galvas iemācījušies viņu vēlmes.

Tomēr, protams, arī vairākkārtēja palikšana tajā pašā vietā nenotiek tik ļoti bieži - tāpēc īpaši interesants ir fakts, ka kāds amerikāņu pāris augusta vidū nosvinējuši savu 93. atgriešanās reizi vienā un tajā pašā atpūtas kūrortā. Šajā 93. vizītē arī pāris atzīmējis 1000. nakti, ko pavadījis kūrortā.

Freds un Sintija Pennekampi no Pensilvānijas pirmo reizi "Couples Resorts" kūrortā Jamaikā palika 1982.gadā un jau pēc pirmās dienas, ko viņi tur pavadīja, viņi esot zinājuši, ka atgriezīsies šajā vietā. Un atgriezties viņi patiešām atgriezās - vēl 92 reizes! Un, kā vēstī abi seniori, viņi negrasās pārtraukt savu tradīciju tuvākajā laikā.

Protams, Pennekampu pāra sasniegums bijis tik ievērojams, ka arī kūrorta īpašnieki bija ieradušies uz viņu 1000. nakti, lai abus sveiktu un pateiktos par izrādīto lojalitāti.

"Mūsu ceļojumu aģents 1982.gadā piedāvāja mums šo kūrortu un mums tas uzreiz iepatikās. Personāls bija lielisks, labi apmācīts un pievērsa uzmanību visiem sīkumiem. Kūrortā ir privātās pludmales un arī citi, brīnišķīgi viesi, ar daudziem kuriem mēs esam kļuvuši par dzīves-draugiem. Mūsu atvaļinājuma izvēle vienmēr ir skaidra," sacīja Freds.

Jamaikas kūrorta viceprezidents Dīns Sulivans sacīja, ka lai arī pāra sasniegums ir visai unikāls, līdzīgus stāstus varot dzirdēt visai bieži - jo kūrorts patiešām esot paradīze zemes virsū. Un cilvēki, kas kūrortā atgriežas - un ne reizi vien, bet regulāri, esot vislabākie vēstnieki. Tieši viņi stāstot par savu neatkārtojamo pieredzi un iesakot to izmēģināt arī draugiem.

"Couples Resorts", kam pieder pieci kūrorti Jamaikā, tiekot dēvēts par "Jamaikas tūrisma tēvu", veidojot viss-iekļauts tipa luksusa piedāvājumus, kas apvienoti ar Karību jūras dvēseli un harmoniju.

Internetā pieejamā informācija liecina, ka viena nakts divām personām kūrortā izmaksā vismaz 300 ASV dolārus. Pareizinot minimālo maksu ar 1000, aprēķins liecina, ka pāris, iespējams, kūrortā atstājis vismaz 300 tūkstošus ASV dolāru. Tomēr iespējams, ka viņiem tikusi piedāvāta īpaša cena, rezervējot caur tūrisma aģentu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.79640198sec.