BAN sveic 100 000. klientu, kurš iegādājies ceļojumu apdrošināšanu internetā

Apdrošināšanas polises iegāde pirms ceļojuma ir izvērtusies par patīkamu pārsteigumu Klāvam Krauklim – viņa pirkums ir kļuvis par 100 000. apdrošināšanas sabiedrības Baltijas Apdrošināšanas Nams mājas lapā www.ban.lv iegādāto polisi. Iespaidīgais nopirkto polišu skaits apliecina, ka apdrošināšanās tīmeklī Latvijas iedzīvotājiem kļuvusi par ikdienu.

Jubilejas polises īpašnieks Klāvs Krauklis saņēma apsveikumu no Baltijas Apdrošināšanas Nama un ceļojumos ļoti noderīgu pārsteiguma balvu – prestižā, slavenību iecienītā zīmola Samsonite rokas bagāžas koferi.

Pateicoties pārdomātajam ceļojumu apdrošināšanas programmu klāstam un draudzīgajai cenai, ceļojumu apdrošināšana kļuvusi par vienu no populārākajiem Baltijas Apdrošināšanas Nama pakalpojumiem. Tā kā polises iegādes procedūra ir ārkārtīgi vienkārša, aizvien vairāk cilvēku apdrošināšanu veic Baltijas Apdrošināšanas Nama mājas lapā internetā, pirms ceļojuma, ietaupot dārgās atvaļinājuma stundas.

"Internets ir kļuvis par vienu no svarīgākajiem ceļojumu apdrošināšanas realizācijas kanāliem – tajā tiek pārdota liela daļa polišu. Apkopojot šā gada datus, redzams, ka internetā pārsvarā iepērkas jauni cilvēki − vidējais polises pircēja vecums ir 28 gadi. Visbiežāk tās iegādātas atpūtas braucieniem pa Eiropu, vidēji 10 dienu ilgiem ceļojumiem," tendenci iezīmē Baltijas Apdrošināšanas Nama Tiešās pārdošanas daļas vadītājs Andris Čuksts.

Šogad apdrošināšanas sabiedrība ir pilnībā pārstrādājusi savu piedāvājumu. Tika ieviesta jauna – Platīna apdrošināšanas programma, kā arī būtiski pilnveidotas pārējās četras programmas – Pamata, Standarta, Sudraba un Zelta, papildinot tās ar 33 jauniem apdrošināmajiem riskiem. Daļu no tiem Latvijas tirgū spēj piedāvāt tikai Baltijas Apdrošināšanas Nams. Ceļojumu apdrošināšana tagad darbojas turpat visā pasaulē, saglabājot ceļojuma apdrošināšanas cenu politiku – piedāvāt teicamu servisu par pieejamu cenu.

Vairāk informācijas par Baltijas Apdrošināšanas Namu interneta vietnē www.ban.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 20.04.2024 Ar vilcienu uz Madonu, Cesvaini un Gulbeni Madonas TIC
Kāp Rīgā vilcienā un, vērojot ainavas aiz loga, brauc uz Vidzemi, kur tevi sagaidīs bagātīgs tūrisma maršruts visas dienas garumā. | Skatīt vairāk
17 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.20749807sec.