Meitenes, speciāli jums! – te dzīvo skaistākie vīrieši

Kad dodaties atvaļinājumā, jūs vēlaties atpūsties, dzīvot labā viesnīcā, izbaudīt sportiskas aktivitātes vai piedzīvojumus un baudīt skaistumu. 8.marta priekšvakarā piedāvājam dāmām uzzināt, kurās pasaules pilsētās dzīvo skaistākie vīrieši, - arī acīm ir nepieciešama bauda. Vai ne?

Protams, nenovērtēsim par zemu skaistu pludmali, interesantu arhitektūru un iespaidīgus muzejus, bet interneta portāls Travelers Digest piedāvā desmit pilsētu sarakstu, kur saskaņā ar nesen veiktas aptaujas datiem dzīvo skaistākie vīrieši.

10. Telaviva (Izraēla) jau izsenis tiek uzskatīta par izcilu ballīšu vietu. Līdz šim gan vairāk noklusēts, ka pilsētas pludmalēs satiekami arī skaisti puiši! Naktīs viņi savukārt jāmeklē pilsētas deju klubos.

9. Milāna (Itālija), protams, ir viena no pasaules modes metropolēm. Viegli iesauļoti, pusgariem matiem – tādi ir ne tikai Milānas futbola kluba spēlētāji, bet vispār tipiskie milānieši, kas ne tikai stilīgi ģērbjas, bet prot arī izteikt dāmām komplimentus.

8. Berlīne (Vācija) ir slavena ne tikai ar daudziem muzejiem, kafejnīcām un naktsklubiem. Izaicinoši, ar individuālu stilu apveltīti, bet vienlaikus inteliģenti, oriģināli un izskatīgi ir arī Vācijas galvaspilsētas vīrieši.

7. Madrides (Spānija) vīrieši apbur ar savu neuzkrītošo šarmu, turklāt kā vairums spāņu viņi ir kaislīgi un karstasinīgi gan attieksmē pret savu dzīvi un pilsētu, gan pret savu dāmu.

6. Sidneja (Austrālija) – austrāliešiem vienkārši ir viss, ko var vēlēties! Viņiem patīk piedzīvojumi, viņi ir daudzpusīgi un lieki neuztraucas. Kura no mums atteiktos no vējdēļa trenera dienā un pavadoņa uz operu vakarā, ja šis pavadonis ir līdzīgs, piemēram, aktierim Hjū Džekmenam šī raksta fotogrāfijā?

5. Buenosairesa (Argentīna). Tango ir kaisles un erotikas pilna deja, un tādi ir arī argentīnieši – sportiski, kopti un mazliet noslēpumaini.

4. Lisabonas (Portugāle) vīrieši tiek uzskatīti par atvērtiem, lepniem un atlētiskiem (meitenes, iedomājieties kaut vai futbolistu Krištianu Ronaldu!)

3. Arī Amsterdamā (Nīderlande) dzīvo daudz izskatīgu vīriešu. Viņi ir lielāki augumā nekā vairums eiropiešu un tiek atzīti arī par krietni romantiskākiem.

2. Ņujorka (ASV) ir ne tikai pilsēta, kas nekad neguļ, tā ir arī pilsēta, kurā iespējams satikt interesantus, uzmanības vērtus vīriešus no visas pasaules.

1. Stokholma (Zviedrija). Labā ziņa mums – pasaules seksīgākie vīrieši, lieli, blondi un zilām acīm, saskaņā ar aptaujas rezultātiem dzīvo tepat līdzās Latvijai – Zviedrijas galvaspilsētā. Vai piekrītat?

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aplūko idejas brīvdienām Rēzeknē! Rēzeknes pilsētas TIC
Trūkst ideju brīvdienām? Ieskaties mūsu 2 dienu piedāvājumā un izvēlies sev tīkamo! | Skatīt vairāk
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 24.04.2024 MSC kruīzu izpārdošana līdz 23.04. Estravel Latvia
Atlaide vairāk kā 200 kruīziem šajā pavasarī un vasarā! 7 naktis - Vidusjūra, Ziemeļeiropa un Karību salas // rezervējiet līdz 23.04. | Skatīt vairāk
no 547 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16185403sec.