Atvaļinājums – attiecību bende vai iespēja?

Vasaras atvaļinājumam vajadzētu būt labākajam laikam visa gada garumā, bet pāru attiecībās nereti tieši atvaļinājums ir pēdējais piliens, kas liek ūdenim līt pāri malām. Saskaņā ar nesen veikta pētījuma datiem gandrīz katrs ceturtais aptaujas dalībnieks izšķīries no partnera uzreiz pēc atvaļinājuma.

Vai tas nozīmē, ka atvaļinājums jāuzlūko kā pāra attiecību bende? Ņemot vērā, ka atvaļinājumā pāris vairāk laika pavada kopā, pieaug strīdu iespējamība. 25 procenti iepazīšanās portāla ElitePartner veiktās aptaujas dalībnieku, kam šobrīd nav pastāvīgu ilgstošu partnerattiecību, atzina, ka vismaz reizi dzīvē no partnera izšķīrušies atvaļinājuma laikā vai uzreiz pēc tā.

Attiecību izbeigšanas iemesls varētu būt nepiepildījušās gaidas un cerības: vairāk nekā puse – 64 procenti no 3`000 aptaujas dalībniekiem, kam aptaujas brīdī nebija pastāvīga partnera, atzina, ka cerējuši uz intensīvāku seksu ar partneri un vairāk erotikas.

Nepierasta saskarsmes intensitāte

Vainīgs, protams, nav pats atvaļinājums, bet gan ikdiena, kad pāris savā starpā komunicē samērā reti. Atvaļinājumā šie cilvēki ir kopā tik intensīvi, cik vien var būt. Mājās uzmanību no otra novērš darbs un hobiji, atvaļinājumā vīrietis un sieviete ir fiksēti viens uz otru. Turklāt katram no pāra ir savas paaugstinātas gaidas, un ļoti ātri kļūst skaidrs, ka tās netiks apmierinātas, - vilšanās sajūta garantēta. Romantisko mirkļu vietā pāris piedzīvo strīdus un savstarpēju aizvainojumu.

Tomēr jāatceras, ka atvaļinājums ir svarīga pāra attiecību daļa, faktors, kam ir vai var būt milzīga pozitīva nozīme. 77 procenti aptaujas dalībnieku ir pārliecināti, ka atvaļinājuma laikā iespējams satikt savu īsto mūža mīlestību, bet trešā daļa aptaujāto atzina, ka viņiem ir bijušas attiecības, kas sākušās tieši atvaļinājuma laikā.

Flirts pieder pie vientuļnieku sapņu atvaļinājuma!

Vairums aptaujas dalībnieku apstiprināja, ka atvaļinājuma laikā viņi ir atbrīvotāki un atvērtāki. 54 procenti aptaujāto vismaz reizi atvaļinājuma laikā ir flirtējuši ar svešinieku, ar kuru ikdienas dzīvē viņi nekādās attiecībās neielaistos. Puse aptaujas dalībnieku bija pārliecināti – flirts ir perfekta atvaļinājuma neatņemama daļa.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 25.04.2024 Nāc un sāc spēlēt golfu! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Uzņēmumi


Atlantic Travel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39898014sec.